Busra2326 Arkadaşlar canım cekiyor yiyemiyorum madem süt ve yumurta olmadan ne tatlısı yapabilirim ayva ve kabak haricinde 😇 hangi çikolatalarda süt yok mesela tecrübeli annelerrr
CerenSelim Busra2326 benim bir tarifim vardı süt yumurta yok browni tadında kurabiyeydi bulunca ekliceğim
Ozgeruya Busra2326 irmik helvasi yapabilirsin veya sütsüz yumurtasiz kalburabastı var internette bakabilirsiniz. Ayni yoldan bende geçtim cok zor durum gercekten🙂 allah yardımcınız olsun🙂
CerenSelim CerenSelim çok üzgünüm bulamadım youtube geçmişimi tek tek aradım ama sanırım kaldırılmış ama youtubede çılgın kek yumurtasız sütsüz yazarsanız oda güzel oluyor onuda yaptım
Ozgeruya Busra2326 evet oluyor güzel hatta bizim sıvı yağada alerjimiz vardi zeytin yağla yapiyordum🙂
Busra2326 Ozgeruya onu nerden anladımız ? Benim kızımın yumurta akına cıktı ama sanırım süte de var kestiğim halde hala kızarıyor arada cok minik ve huzursuz cok
Ozgeruya Busra2326 deri testi yapıldı bizim 7 aylıkken suan 20 aylık açmıştık süt ve yumurtayı ama gene doktorumuz tetikledigini düşünüyor kestik gene 2 ay sonra tekrar test yapilcak. Ne kadarlık kızınız
RuzgarMommys Çikolata cok zor onu unut bence Şambali tatlısı ve sutsuz yumurtasiz kek un helvasi cok iyi gelirdi tatli krizlerine
Guneskiz48 Busra2326 suçsuz yumurtasiz kek yapıyordum ama hiçbir paketli gıda kullanmıyorum kabartma tozu yerine soda kullanıyordum çünkü maalesef paketli gıdalarda maalesef hepsi var olmasa bile aynı fabrikada üretildiği için doktorum yasaklamıştı hele çikolata filan imkansız yani vegan çikolataların bile laktik var çok araştırdım
Momylion Busra2326 20 gündür diyetteyim en zorlandigim kısım artık incir hurma yemekten skldm canım öyle sütlu tatlılar baklavalar çekiyor kiii🥺🥺🥺
Ozgeruya Busra2326 ayy çok küçük daha bizimde doğuştan varmış çoklu besin alerjisi anlayamadık 3. Aydan sinra iyice anladık alerjisi oldugunu testte de belli olmuştu