Meyraninannesi1 Yakın zaman da Ankaraya taşınmayı düşünüyoruz eşimin işi dolayısıyla ve nerelerde kiralık evler uygun bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı
-Alaz2020- Meyraninannesi1 eryaman da oturuyorum kiralar 2500-3000den başlıyor. Eşinizin işi nerede olacak?
neslicanben Meyraninannesi1 eşiniz havaalanında çalışacaksa o tarafa en yakın pursaklar ve keçiören var. Ben keçiörendeyim fiyatlar 1500-2000 arası değişiyor evine göre.
Nehirgizen Meyraninannesi1 havalimanına yakın yerler saray pursaklar çubuk esenboğa var saray pursaklar pahalıdır muhtemel çubuk bir tık daha iyidir ama Oda 1.200 1500 arası değişiyordur diye düşünüyorum
neslicanben Meyraninannesi1 keçiören büyük bir ilçe. Ben aktepe de oturuyorum oturduğum yerden memnunum. Tabi her yerin pisliği mutlaka vardır ama en masum yerlerinden biri diyelim. 9 yıldır buradayım
Kara3773 Sariiannee bencede o kadar haklısınki uygun birşey varmı kaldımı çok merak ediyorum o yüzden kesinlikle kaldırılmalı kelime israfı
Eylul06 Pursaklar cubuk akyurt yakın olur ben pursaklarda oturuyorum güzel ve sakin kiralar uctu tabi hastane civarı bizim buralar pahalı site istemez normal daire istersen daha uyguna tutabilirsin
Meyraninannesi1 @Eylul06 site düşünmüyorum ama sakin bir yer Olursa iyi olur diye düşünüyorum 1 yaşında kızım var çünkü sağlıkocağına hastaneye yakın olmak benim için daha iyi olur
Eylul06 Meyraninannesi1 insallah gönlüne göre bir yer bulursun pursaklar pahalı gelirse saray akyurt daha uygun olur bunlar havaalanına daha yakın merkeze uzak fiyatlandırma da merkeze yakın olmasına göre yapılıyor eşin önden gelsin o tutsun işlerinden falan yardımcı olurlar sizde arkasından gelirsiniz
Yerfistigininannesi Meyraninannesi1 anlarada yaşamıyorum ama cok gidip geldim Keçiören havaalanina yakın ve çok güzelde bi semt ben çok seviyorum
Yerfistigininannesi Meyraninannesi1 ankaranin her yeri çarşı eczane saglik ocağı vs ama Keçiören de baya imkan var avm falanda iyi oyun parkları trafikte yok cok seviyorum eltimler orda s kalıyo