Salliyaa 28 günlük bebeğim var kakasını köpüklü ilk bebeğim normal mi yoksa bı sorun mu var demek ? İshal değil günde 1 yada 2 kere bez alıyorum altından kakali akışkan ama yine de
GoktugUras_mom Salliyaa süt alerjisi olabilir ve makat darlığı da olabilir az kaka yapıyor kakasının rengi nasıl
simayinannesii Salliyaa cok normal bizimkide oyleydi her seferinde kopuk olmasada oluyodu 3.aydan sonra duzeldi bizimkisi
Salliyaa Mervexxx köpüklü mü olurdu sizinki de ? Açık sarı akışkan köpüklü oluyor . 1 hafta memleketteydim orda komsum yenidoğan hemşiresi akışkan olur yenidoğan normal demişti o da ama köpüklu olmasını yeni farkettim
Mervexxx Salliyaa evet Benimkide öyle yapardı hep sulu sulu anne sütü aldığı için çok normal dedi doktor evet arada öyle köpük köpük geldiği de oldu ama önemli birşey değil dedi doktor sadece sıvı alıyor olabılır dedi. 4. Aydan sonra geçti birdaha olmadı
Salliyaa GoktugUras_mom yok yok rengi normal şükür belki en başından beri kopukluydu onu da bilmiyorum bez emdiği için son 3 4 gündür farkediyorum
sibelsglm2210 Benim kızımda o zamanlar öyle yapiyodu genelde gazıyla birlikte yapiyodu kakasini bi kaç kez açıkken denk geldim öyle gözlemledim ama geçti şimdi öyle bi sorun yaşamadım 2 ay 20 gunluk bebem
Salliyaa sibelsglm2210 aynen bende açıkken denk geldim yoksa farketmezdim bı sure daha. Çoğunlugun bebesi böyleymiş için rahatladı normal olmasına