Kayrababy Acil kızlar bebeğim 5.5 aylık ve 3 gündür beni reddediyor emmiyor mamayi güzel yiyor . Ayrıca ek gıdada tadıma başlamıştım .Meme reddi neden olduki fikir verir misiniz lütfen 😔
amansallagitsin Kayrababy tadimla alakasi yok bence bir cok nedenden dolayi meme reddi yasanir emzik biberon kullanimi anne kokusunda degisim tazyikli sut olmasi sut akisinda yavaslama vs vs vs sizde bu durumlar mevcut ise onlem almaniz gerekir
bsclk77 Kayrababy benim bebeğimde 4 ay 10 günlük ve diş çıkarıyor memeyi emmek istemiyor ben sakinleştirip sevdiği çocuk şarkısını söyleyip saçlarını okşayıp memeye yaklastırıyorum , emdiği süre boyunca da şarkıyı sürekli söylüyorum ( şarkı da şu anneciğim gelsene ellerini versene ellerimizle şap şap şap ayaklarımızla rap rap rap bir böyle bir şöyle dans edelim seninle )
Diclesu Kayrababy mama verdiğin için emiyor biberon ona daha rahat geliyor ve daha çabuk emip bitiriyor onun işine geliyor
Kayrababy Emel38 denedim bunu ama ağlıyor ağlıyor yine almıyor 😥 aç kalmasına da vicdan el vermiyor bu sefer
Alin1709 Dişleri kaşınıyor olabilir bu yüzden huzursuzdur veya atak dönemi olabilir. Uykuda, yarı uyanıkken, zıplayarak, kucakta, müzik eşliğinde, duşta emzirme deneyebilirsiniz.
Kayrababy Alin1709 evet Google den baktım hesapladım şu an atak döneminde bitince geri alır mı acaba.. sütümü sagmaya çalışıyorum o da zor oluyor
Kayrababy amansallagitsin aynı emzik aynı biberon kullanıyorum süt akışım eskiye oranla arttı daha iyi alması gerekmez mi sizce
Kayrababy bsclk77 Memeye yaklaştırırken bile anlıyor kendini ittiriyor ayaklarını aşağı indiriyor kuvvetli bir şekilde
Kayrababy Emel38 bunu denerim şimdi uyudu bakalım uyanırsa alternatifler denicem teşekür ederim sağolunn
Kayrababy Emel38 Arkadaşlar aynı zamanda 1 haftadır öksürmesi var rahatsız biraz yani acaba ondan mı etkileniyor antibiyotik aferin felan kullandım şimdi serum fizyolojik ve buharla devam ediyoruz morali felan iyi de arada huzursuzluklar yapıyor baktığıma göre atak döneminde de bundan mi acaba?
bsclk77 Kayrababy yani bu tarif ettikleriniz gaz sancısına benziyor aslında , demir ilacı alıyorsa gazı ya da kabızlıgı olabilir , ctesi günü bizde demir ilacından acillik olduk o yüzden söylüyorum
amansallagitsin Kayrababy sut orani artisinda tazyiklimi degil mi ona bakin oda meme reddi memeyi alirken basini itiyorsa ses cikartyrsa emerken bunlar var ise yatarak yada yari egik poziyonda emzirmek yada c tutusu ile engelleyebilirsiniz ayrica gaz ve burun tikanikligida meme reddi
Kayrababy bsclk77 öyle mii ilk defa duyuyorum kan ilacına başlamıştık o mu yapıyor acaba beslenmeden sonra gazı da çıkıyor oysaki ama bunu bir araştırmam lazım sağolun 👍
Kayrababy bsclk77 Arkadaşlar aynı zamanda 1 haftadır öksürmesi var rahatsız biraz yani acaba ondan mı etkileniyor antibiyotik aferin felan kullandım şimdi serum fizyolojik ve buharla devam ediyoruz morali felan iyi de arada huzursuzluklar yapıyor baktığıma göre atak döneminde de bundan mi acaba?
Kayrababy Arkadaşlar aynı zamanda 1 haftadır öksürmesi var rahatsız biraz yani acaba ondan mı etkileniyor antibiyotik aferin felan kullandım şimdi serum fizyolojik ve buharla devam ediyoruz morali felan iyi de arada huzursuzluklar yapıyor baktığıma göre atak döneminde de bundan mi acaba?
amansallagitsin Kayrababy hastaysa yapar istahsizlik olur bu surec gecicidir surekli burnunu acin ayrica sizn kullandiginiz ilac varsa oda anne sutunu gecip gecmedigini kontrol edin
bsclk77 Kayrababy atak dönemiyse normaldir canım bi de hasta olan her çocuk huysuz olur bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah miniğin çok geçmiş olsun