AysimaSmom Kızlar kulak arkası döküntü nasıl oluyor kızımın tek kuşağının arkasında sarı yumuşaak kabuk gibi bişeyler var ? Bu şekilde mi oluyor kırmızı kırmızı mı oluyor
[silindi] AysimaSmom evet o şekildeydi bizimki ama egzamaymış tabi yine alerjik bir reaksiyon o da krem vs kullandık şampuan değiştirdik düzeldi çok şükür
Kucukkalbim AysimaSmom Aynı durum bizdede oldu kulağını sürekli kaşıyordu bi baktım pul pul sarı döküntü var.Dr egzama dedi travazol krem verdi sürer sürmez etki etti bidaha da tekrarlamadı
AysimaSmom [silindi] eğer resim yüklemeyi biliyorsanız kulağının arkasını bi atabilir misiniz birde kaç aylık sizinki acaba
MuhammedAmine [silindi] hangi şampuan krem iyi geldi benim oğlumun kulak arkadı da yara oluyor kuruluktan mustela stelatopia ürünlerini kullanıyorum geçiyor ama sonra yine tekrarlıyor
[silindi] MuhammedAmine her banyo sonrası ve günde 3 defa losyon olarak babe emolant krem canım şampuan olarak da babe yıkama yağı
MuhammedAmine [silindi] teşekkür ederim kremler özelmi yazdırınca sigorta karşılıyormu babe yi biliyorum onlar özelde diğerleri
Kucukkalbim Bebegimveben34 Vücudunda vardı canım travazol çok iyi geldi kızarık olan yerlerine sürdüm hemen geçti.Inş sizinkide geçer 🤲🏻
[silindi] Bebegimveben34 hayır canım vücudunun birçok yerinde omuzlarında sarı sarı olmuştı baya diğer yerleri de kıpkırmızı olmuştı dr görür görmez egzama birçok dr besin alerjisi demişti 2 ay diyet uyguladım alerji riski olan hiçbişeyi yemedim hiç ama şimdiki doktorumuz dedi direk egzama diye
[silindi] MuhammedAmine hayır canım özel 300 lira tutmuştu 2 krem ama çok etkili 5 gğnde geçti kortizonsuz ayrıcada
[silindi] MuhammedAmine bu arada ben sizi hatırladım hapyy momdan😂😂 clexan kullanıyordunuz bende kullanıyordum ordan aklıma geldiniz isminizi görünce