Nikolinka aynen dediğiniz gibi tabikide alternatif araştırılabilir bu çok normal bişey birde söz konusu bebekler olunca teşhis koyulma aşamasına kadar ki sürec çok yıpratıcı,ben zaten öncesinde o kadar çok doktor gezdim ki rop muayenesi doçent diğer göz Dr derken zaten 5 bin TL teşhis koydurmak için gezdigimizde gitti ve hiçbir Dr net yanıt vermedi zaten teşhis ney cvp yok,düzelir mi belirsiz bu dönem çok yıpratıcı malesef ve fiyat almak için Dr atastirdigimizda anca muayene sonucu bu fiyatı vereceklerini söylediler zaten ki bir muayene ücreti bin TL aşağı yukarı üç Dr götürsem karar aşamasına kadar cebimden çıkan sadece 3 bin ee bunun önceside var zaten verilmiş 5 bin tl totelde sadece karar aşamasi 8 bini buluyo,aynen deiginuz gibi cumhur hocanın mizacindan kaynaklı çok şikayet var,orası beni ilgilendirmiyo,Halil hocayla görüştüğünuzde ameliyat sonrası kontrol de sorun gidip gelme açısından yer ayarlarsiniz,birde şu var ben araştırdığımda devlet hastanelerinin teknolojisiyle özel hastanelerin teknolojilerinin çok farklı olduğunu öğrendim Dr Larin özel hastanede ameliyat etme tercihlerinde o yizden çok fazla en iyi teknoloji aletleri acibadem hastanesi kullanıyormuş ve mikro cerrahi denilen yöntemle ameliyat ediliyomus sonuçta şaşılık mm Lik ayar gerektiren bişey Dr bu yüzden başarı oranı daha fazla olduğu için teknolojisi iyi cihazları iyi olan yerleri tercih ediyolarmis maliyet bu yuzden çok yukseliyo