Busrasener43 Kızlar kızım 8 ay 2 günlük uykusu çok olduğu halde uyumamak için direniyor hem uykum var diye ağlıyor yatirincada kalkicam diye ağlıyor delirmek üzereyim 🤦🏼♀️😩ve uyuttugumda da sürekli kalkıyor birde dişimiz çıktı bitane diştenmi atakmi anlamadım
Sda16 Busrasener43 8.ayda bizimde 2 dişimiz çıktı ve uykularımız bozuldu. Sabır sabır ama geçiyor. 10.ayda bi atak daha varmış kucağimi açtım onu bekliyorum şimdi 🙄😀
Busrasener43 Sda16 ay çok güzel binduzen kurmuştum bozulmasını hiç istemiyorum gerçekten nasıl bozuldu kaçta yatiyodu önceden ve şimdi kaçta yatıyor
Sda16 Busrasener43 8.aya kadar 8bucuk 9 gbi uyurdu. 8.ayda 11-12-1 de uyudu 😢 8.ayin sonunda 3.uykudan 2 uykuya düştü gündüz uykularida bozulmuştu. Şuanda 9bucuk aylık bazen 2 bazen 1 uyku yapıyor. 7-8de uyuyor şuanda.
Seyyid_Ali_2021 Busrasener43 😅😅ah canım biz 4.ay atağı ve peş peşe gelen dişleri bilirim zira 9 aylık 9tane dişi var her birinde saçıma ak düştü
Busrasener43 Sda16 gündüz bı şekilde geçiyor yorucu olsada ama akşam insan dinlenmek istiyor önemli olan akşam uykusuna erken geçmesi iyi normale dönmüş yinede ☺️
Seyyid_Ali_2021 Busrasener43 herkes şaşırıyor dişlerini görünce 😅hiç şaşırmadım alıştım 9 yaşında ki kızım da aynıydı 🥴
Sda16 Busrasener43 kesinlikle öyle ve ben bu süreci tek Başıma atlattim eşim o dönem hep mesaideydi. İnşallah bu uyku saati böyle devam eder.
Sda16 Busrasener43 Allah sabır versin kolaylık versin.Bizde eşim geldiğinde uyuyorduk gittiğinde uyuyorduk 😅 Geçici bi durum ama zor ama geçiyor 🥰