1kz1ogln_ Merhaba anneler eşim midye satıyor yeni getirmiş bende sanki asermis gibi tutamadım kendimi bı 10 12 tane yedim biliyorum sağlıklı değil ama canım çok istedi.5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor sütümu sagip atmalimiyim sizce ?
bikerem 1kz1ogln_ en sevdiğim😍 hamileyken biraz kıstım ama sonra son gaz devam. 10_11 tanecik nefir,o tepsiyi yerim😁
HonKiPonKiDoNiNo 1kz1ogln_ Ooohhh afiyet olsun bayilirim midyeyee 😍 hic birsey olmaz sonucta pismis deniz urunu.. Ben dayanamayip cok riskli hamilelik gecirdigim halde yemistim 🙈
1kz1ogln_ Snowglobe çok yedikerime dikkat etmem aslında ama midyedeki civa oranı fazla olduğu için süte geçip bebeğe etki eder mi bilemedim yedikten sonra bı keşke dedim eşimde niye yedin geçerse diyince hamilelikte zararlı olunca 🤷🏻♀️
1kz1ogln_ bikerem 😀 valla bende yerim ama bebek elimi ayağımı bağlıyor eşimde çok evhamlı beni böyle korkutuyor
1kz1ogln_ HonKiPonKiDoNiNo yaa bende çok seviyorum eşim hamilelikte hiç yedirtmedi gizli saklı bı kaç yediğim olmuştur ama çok değil bir tane veya iki tane şimdi çok yiyince bı kurt düştü içime 🙈
bikerem 1kz1ogln_ bebek icin biraz daha yani bi sure daha yemeyin,tabi sute gecme durumunu bilmiyorum yine de tedbirli olmak lazim