1Beybiletto Asilmomm 4,5 aylik bu aylarda size tavsiyem her akşam dus aldırdım bol bol onunla konuşup temas halindeydim ağlamasına fırsat vermedim tabi uykuya geçerkene ayrı evet direniyor ama pes ediyor şükür sabırr ve tutarlı olun hersey halloluyor
Hafsaninanasi Asilmomm benim bebeğimde bugün tam 4 aylık oldu. Aman Allahım huyu suyu değişti. Memede ağlıyor, yatırıyorum ağlıyor, kucakta ağlıyor, sürekli ağlıyor. Gündüzleri en az 2 saat gündüz uykusu yapardı şimdi yarım saatte uyanıyor. Çok yoruldum
Ceren_301121 Asilmomm saatlerdir gözleri kıpkırmızı hiçbiryerde durmuyor en son çarem 😢😞 https://imgyukle.com/i/RVGIzU
Boncuk21 Çok akıllı bir bebeğim var çok şükür . Ona rağmen atak bizi de buldu sanırım gün içinde mız mız uykuya biraz zor geçiyor . İnliyor gibi ses çıkarıyor . Allah hepimize kolaylık versin
Asilmomm 1Beybiletto cok şiddetli hissetmiyoruz ama uykuya gecerken direniyor ve mız mız gecicek inşallah:)
Asilmomm Mommyyigit 4 ay 7 günlük👋 9 günümüz kalmışş bitmesine hayırlısı tamm düzen oturdu diyorum sil baştan 🤦🏼♀️ Emzirirken de problem mama içmiyor sadece uykulu emziriyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla büyüsünler inş🤲🏻
Asilmomm Hafsaninanasi Gündüz uykularımız 20dkka düzeliceeeez inşallaaaah meme reddimiz de var uyurken emiyor 10 dakka okadar, zor bi süreç🥺
Asilmomm Ceren_301121 oyyy kıyamam ya 😔😔 ben ayağımda sallıyorum yüzünüde örtüyorum emziğini de veriyorum bu şekilde de uyuyorlar bilginiz olsun🌸🌸 gecicekk biraz sabır🙏🏻💕
Han-11 Bizde şuan tam 4 aylığız yaklaşık 4-5 gün önceden başladı mızmızlığımız şuan zirveleri yaşıyoruz normalde güldüğü şeylere ağlıyor çok zor uyuyor ama bu dönemden sonra daha da rahatlama olacağı söyleniyor tabi bizim birde diş sıkıntımız var çabucak atlatırız hayırlısıyla inşallah allah herkese kolaylık versin 🙏🏻
Eyllsre5224- Asilmomm bugün başladı atagımız sanırım sırtı yere geldimi çığlığı basıyor gündüz hiç uyumadı şuanda direniyor bakalım hangimiz kazanıcaz😀