expelliarmus Bebeğim 5 ay 10 günlük. Sürekli ayaklarını havaya dikiyor kendini bi sağa bi sola atıyor ama yüzüstü dönmüyor bi türlü tam dönecek gibi oluyor korkuyo sanki duruyo. Nasıl destekleyebilirim.. bu aşamadan sonra kendi dönmesi yakın mıdır annelerimm
Busraaabt expelliarmus benim bebeğimde dönmüyor her bebek özel ve farklıdır.. çok kasmayın kendinizi elbet dönecektir ☺️
Snowglobe expelliarmus ben yatar vaziyette iken poposundan Bi sağa Bi sıla döndürüyodum. Yatak ta oyun yapıyordum. Döndürmek dediğim bildiğiniz sağa sola yuvarlamak gibi düşünün. Hani korkma bak kolay diye göstermeye çalışıyordum. Hemde gülüyordu hoşuna gidiyordu.
Busraaslan expelliarmus 7. Aydan sesleniyorum arada dönüyor fakat hala bilinçli olarak yapmıyor üzmeyin kendinizi illa ki bigün dönücek 🤷🏻♀️
Aydinaydin expelliarmus yakın bence benim de bebegim başlarda öyle yaptı bir kaç gün sonra döndü ama ben de başlarda egzersiz yaptırdım dönmesini destekledim
expelliarmus Busraaabt evet haklısınız süreci desteklemek için bi şeyler yapabilir miyim diye fikir almak istedim
expelliarmus Snowglobe evet oyun oynuyo gibi yapıp korkmaması sağlanabilir sonrasında ne kadar süre sonra döndü bebeğiniz
Busraaabt expelliarmus fizyoterapist yonca gorgül var İnstagramda onda desteklemek adına egzersizler paylaşıyor, belki yardımcı olur..
Snowglobe expelliarmus hatırlamıyorım ama bende dönmüyor diyordum çok kısa süre sonra Bi baktım dönmüş. Tabi bu yaptığım şeyin faydası oldu mu bilemiyorum.
Elevka_96 expelliarmus çok mu kucakta kalıyor biraz yerde vakit geçirsin benim bebeğimde bi sağ bi sol yapıyordu çok kucağa almıştım sonra yerde vakit geçirmesine izin verdim 15 gün içinde tam döndü.
RiverandSun expelliarmus benimki 9 aylıkken döndü. Hatta sırt üstünde yatarken ters dönmüş kaplumbağa gibiydi. Ama 11 aylık olmadan yürüdü. Her bebek farklıdır ki zaten 5 aylık daha küçük yani.
Rmkbk expelliarmus bu durumdan korkma her bebek kendini farklı geliştirir farklı aşamalarda 7 aya kadar bekle korkulacak bir durum yok