Emilllyyy 2 aylık ikiz oğlum ve kazım var mama ile besleniyorlar kızım iki saatte bir veya 3 saate olabiliyor 140cc mama yiyor.. oğlum 150 yiyor doymuyor 30 daha 30 daha derken 200 ü buluyor. Doktor doyana kadar diyor ama durum Sizde nasıl merak ediyorum
Denizvepasa Emilllyyy benim oglum 2.5 aylik en fazla 90 cc içiyor. Normalde emiyordu da ama cani isterse meme emiyor. Emmiyorda 2 saatte bir 60 ya da 90 iciyor
prensesannesiiiiiiiii Emilllyyy çok fazla veriyorsunuz en fazla 90 cc içmeli ayına göre bağırsak florasını bozarsınız bebekler doyduğunu anlamaz hep ister
Mmavi Emilllyyy cc ler bana cok fazla geldi 200 cc yemek icin cok kucukler emme refleksini gideriyordur emzik deneyin derim.
Esra17 Emilllyyy çok fazla 200 canım benimde ikizlerim var 90 yiyolardi o zamanlarda bnce o kdr verme şuan 1 yasindalar bı öğünde o kdr yemiyolar mama ne kdr verirsen o kdr çok ister anne sütü gibi değil malesef
Selinacr prensesannesiiiiiiiii benimde iki ay 9 günlük ama doymuyorlar 160 içiyorlar bazen 120 doktorumuz ne kadar isterlerse okadar ver dedi memeyi doymak için içmiyorlar , başından beri fazla yemek istiyorlardı zaten başka bi doktor 120 demişti ama benimkiler 150 içiyordu vermemeye başladım aç kaldı çocuklarım bebek ne kadar isterse okadar içiyor :)
Emilllyyy Selinacr Bende azalttım kendimce 130 veriyorum kurulmuş saat gibi 2 saate bir uyanıp mama istiyorlar 2 ay 19 günlük oldular alıştılar şimdilik böyle devam ediyoruz.. önümüzdeki ay doktora gidince tekrar danışacağım
Selinacr Emilllyyy bazen istekleri mama olmayabilir 3 saati kesinleştir bence çünkü bebekler anne sütü gibi olmadığı için en az 3 saatte sindiriyorlar , ama sürekli mızmızlar versem hep içerler sanki :) tabi en iyisini doktorunuz bilir
Emilllyyy Selinacr 2 ay 21 günlük oldular yeme sıklıkları gittikçe azalıyor 3 saat gece 4 saat olabiliyor mamayı artık azaltamıyoruz ama arttırmıyoruz da 120 de kaldık sindirmeleri de daha iyi oluyor doydukları kesin yoksa o kadar uyuyamazlar teşekkür ederim💐
GoktugUstaoglu Emilllyyy oğlum 7 aylık yeni 210 cc içiyor bence bi gözden geçirin .kaç saatte bir içiyor ?
Selinacr Emilllyyy düzen oturttuysanız süper :) bizim bi mama arayışımız var şuan ama , 4 saat te bir e çıkmıştık gene 3 saate düştük bazen 120 yiyorlar ama bazen asla 120 ile doymuyorlar :) genelde 150 veriyorum doktor istediği kadar ver dedi bilemedim yoksa çok ağlıyorlar