thecamellia merhaba anneler 23 Nisan için çocuklarınıza bebeklerinize kıyafet aldınızmı neler alıcaksınız yada bebeğimin ilk 23 nisanı o anlamasa bile onu için özel nasıl birşeyler alabilirim kıyafet olarak (kız bebek)
Merve thecamellia ilk 23 nisanda Atatürk Tişörtü kırmızı etek giydirmiştim. İkinci 23 Nisan’da beyaz 23 Nisan tişörtü kırmızı ispanyol paça tayt giydirmiştim. Üçüncü yani bu sene Kırmızı elbise giydirip beyaz toka takacağım😍
sarmaliklahana thecamellia 6 ay 28 günlük kızım suan 🤭 Kemal Atatürk yazan beyaz tshirt almıştım kırmızı parlak yazı yazıyor lc waikiki den. Altına da kırmızı pantolon. Babasının calıstığıı otelde etkinlik olacak cocuklar için kısmetse oraya gideceğiz 🥰😇
UcuBulunamayanBant thecamellia ben LCW dan Atatürk baskılı t-shirt aldım altinada kot pantolon kız bebekleri için de var aynı şekilde konseptler ins o günde güzel bı aktivite yada stadyumda falan gösteriler olursa götüreceğim
thecamellia Merve çok güzel havalar tam ısınmadı ya uzun kollu tişört ve etek nasıl olur acaba 5 bucuk aylık 6 aylık olacak işte
Angel00 thecamellia nerde bulursam desem :) avm de LCWaikiki de 36 TL idi bakmıştım geçen gittiğimde denk gelirse trendyoldan yada Hepsiburada dan da alabilirim valla 10 TL idi ya hatırlıyorum 😞