Badiskom Merhaba canim anneler, Bebek pasaportlariyla ilgili bilgisi olan var mi? Maksimum kac yillik cikarilabiliyor? Ucreti nedir? Bizimle ayni tarife mi?
Busra2013 Badiskom cnm yurt dısındamısın mesela bız cıkarcz bu hafta 1 yıllık verıolar her sene yuzu degıstıgı ıcın ısvıcrede boyle
Deletedmom_22 Badiskom biz yurt dışında çıkardık Rusya’da, 2 senelik, ama daha çok çıkarabiliyorsunuz demişti 🙈daha uzunu kaç yıllık sormamıştım
Badiskom Busra2013 yok tr deyim ama yeni bilet aldım tatil için yani. Psaport başvurusunu da en kısa zamanda yapayım çıksın aradan istiyorum. ☺️
mermik Badiskom ben arastirmamistim açıkçası kendime 10 yıllık alırken kizima da 3yil+ şeklinde aldim 1700 tl civarı ödemiş olmam lazım 1400 küsür harç 200 küsür defter masrafı. Bilsem 3 yıllık alırdım 😀
mermik Badiskom benim kizim 2 yaşına girecek bu ay. Dümdüz durdu valla sagolsun hiç zorlamadi 🤭 daha küçükleri galiba kucakta cekiyorlar
Anwar Badiskom biz uyandırdık bebegi ve yatar pozisyona koyduk ağlamaması icin emzik verdik sonra fotoğrafçıya bir iki üüccc diyip emziği çekip hemen fotoğrafı cekti ve bebek daha 5 günlüktü 😂😂 masallah çıkan fotoğraf bu
aylinbb bebeğiniz büyükse fotoğrafçıda kucağınızda çekerler. küçükse beyaz bi zemine yatırıp siz de çekebilirsiniz. biz evde kendimiz çekmiştik, fotoğrafçı düzenlemişti
Badiskom aylinbb şimdi kimlik için çektiricez haziranda kıbrısa gidicez fotoğrafsız kimlikle almıyolarmış bebekleri bile. 9 aylık olacak. Bi fotoğrafçıya gidip sorayım o zaman…
Badiskom Anwar oyyy yerim ben yanaklarını tostiğim benim. Valla çok da güzel olmuş🥰 bizimki şuan hareketli epey tabi ama heralde fotoğrafçı yönlendirir