Hndnzi Merhaba arkadaşlar 3,5 aylık bir kızım var ve ben artık çıldırmak üzereyim her gün aynı saatlerce başlıyor ve yaklaşık 1 saate yakın hunharca ağlıyor asla susturamıyorum başına gelen önerisi olan varsa çok sevinirim
Babyalina Hndnzi kolik sancısı. Hiç bi şekilde susmuyorsa siz masaj yapmaya devam edin sinirle istemez daha çok ağlar ama 10 dkya hafifte olsa rahatlar karnına saat yönünde masaj ve bisiklet hareketleri 10 kez tekrarlayın
Azraada58 Tosbikkkk 🤦♀️ Aynı bizde gece amansız bir aglama nedeni yok bas bas bagırıyor artık bizde kriz geciriyoz dedigin gibi acı ama gercek kolik bebek 😫 bebekler illa zordur ama kolikler aşırı zorr pofff 😮💨
Azraada58 Tosbikkkk benim kimsem yok eşimle ben gece gündüz eşim işe gidince tek ben valla cok şanşlısın birilerinin yardımcı olması okadar önemliki keşke bende yardım alabilsem 🙂 bizde de dünden beri gündüzleride basladı ne diyim allah yardımcımız olsun canım
Seyhantugra Hndnzi benim oğlum aynı durumu yaşıyordu kriz saatinden hemen önce sıcak su dolu kovanın içine koyuyordum karnına suyun içinde masaj yapıyordum biraz sakinleştiriyordu
Azraada58 Tosbikkkk aynı kuzum gündüzleride uyumuyor gecede saat başı uyanıyor doktora götürdük bi yerimi agrıyor diye oda yok şükür 3 aya kadar normal böyle dedi endişe etmeyin bakalım insallah düzelir 🙂 seninki nasıldı bugün uyudumu gündüz
Tosbikkkk Azraada58 kuzum benim oğlan 21 aylık oldu be o süreci hep kalabalıkta Geçirdim görümce anne kaynana toplu baktık Anneme gittim kaldım Kaynanama gittim, kaldım Evde tek olunca pskolojm bozuldu Doktor doktor çok gezdim niye ağlıyor diye O yüzden seni en iyi ben anlıyorum
Alissam Hndnzi beyaz gürültü açın sakinleşince ılık suya oturtun gevşesin vücudu . Masaj yapın veya bi havluyu ısıtıp karnına beline koyun . Evi gezdirin dikkatini çekecek şeyler yapın
Rumeysa28 Hndnzi öyle bi durum olduğunda balkona çıkartın hava aldırın elini yüzünü yıkayın yada banyo yaptırın ❤️ bizde çok yaşıyoruz o durumu babası hemen kucağına alıyor okuyor balkona çıkarıyor hava alıyor elini yüzünü yıkıyor ve yavrum sakinleiyor