Tugbatknmz Bebeğimin balgamı var kusarak atıyor ne zaman emzirsem hep oldu kilo alımı yavaş gidiyor dr kusuyor diye mama başladık kusmaya özel şuan 17 günlüğüz normal bir durum bunlar
Umay12 Tugbatknmz benim kızımda öyleydi canım herşeye bakıldı reflü vs birşey yoktu. 6 ay boyunca günde birkaç kere kusardı yani hatta yeni doğan zamanları yedi sekize çıkıyordu. Bazı bebek çok kusar kuzu süt yarıyor derler bizim oralarda doktor kontrolünde birşeyi çıkmadıysa endişelenme
Tecrube Tugbatknmz canım her bebek farklı oluyo bizimkide cok kusardı zamanla kendisi geçiyor bende başta cok dert etmiştim ama sıkma canını geçicek
Tugbatknmz thecamellia herşeye bakıldı ama öyle birşey demedi ama yinede her ihtimale karşı yastıkta yatırıyorum ama yine aynı durumdayız
minnakimm Umay12 benim kızım da 5 aylık her mamadan sonra kusuyo anne sütü almıyo 6 ayda geçti mi sizin acaba bi çözüm bulamadım bende
Tugbatknmz Umay12 evet annemlerde öyle söylüyor ama işte birşey var endişesi lohusalıktan mı bilmiyorum ama korkuyom öyle görünce yoksa anne iç güdüsünü bilemedim teşekkür ederim 🙏🏼
Tugbatknmz tahabalsevengil alerji içinde bakıldı ama ordada birşey çıkmadı sanırım böyle gidicek biraz
Umay12 minnakimm evet canım altı ayda bitti bizim bende çözüm bulamadım yani doktora da çok götürdüm bana böyle söylemişti
Mehtap038 Balgamı kusarak atıyo cnm bu ıyı bısey.ama 4,5 ay oldu hala kusma devam edıyo dr reflu dedı.