Gmzeecnbzzz Rez tabi herkesin kendi fikri saygi duyuyorum 😊 bende kararsızım açıkçası tabi bindirmek istiyorum ama su an oldukca erken diye düşünüyorum
Mervelaren16 Gmzeecnbzzz 6 ay 25 günlükken yanı 2 gün önce:) ama hala gidemiyor sadece ayaklarını cırpıp duruyor :)
Gmzeecnbzzz Mervelaren16 Maşallah 😊 bizde 5 ayligiz gorumcem ben 4 bucuk aylikken felan bindirdim bindir bisey olmaz diyo ama bende cok erken henuz diye dusunuyordum birde burdakilerin fikrini aliyim dedim herrkes dusundugum aylarda koymus bend3 oyle yapicam insallah 😊
Sofyatomasatlas Gmzeecnbzzz yürüteci doktor ve fizyoterapistler önermiyor. Yanlış basma, geç yürüme,ev kazaları, yetersiz uyaran vs gibi nedenlerden dolayı. Niçin gerek duyuyorsunuz? Hiç kullanmadık gerek de duymadık oğlum 12 aylıkken de yürüdü
Eyllece Gmzeecnbzzz doktorlar önermiyor ama.ben aldim cnm. 6 ayda basladim suan 9 ayda tek tük yürümeye basladk artik orumcege gerk duymuyor :) Cok şükür bi zararini görmedm. Yürümeyi geciktirr dyorlar ama adimlara basladk ben bi zararini görmedim ustelik yoruyor cok cabuk uyuyor o yüzden. Saatlerce bindirmessnz. Bi sorun olmaz . Normalde örümcekler 4. Aydan itibaren kullaniyolar yükseklik ayarida var ama ben 6. Ayinda aldm. 4 ayda biraz erken bnce
Gmzeecnbzzz Eyllece Aynen bencede erken. Maşallah bebeginize🌸 bizde de inşallah bi sorun olmaz bende 6 ayda başlıcam
elif_avc19 sumeyrasemiz03 ilk oğlumda bi sorun yaşamadım hatta faydasını bile görmüştüm bi süre sonra koltuklara tutunup kendi yürümeye başlamıştı parmak ucuna basma sorunumuz olmadı tabiki tercih meselesi
Meryem3476 Gmzeecnbzzz yürüteç bir çok uzman tarafından önerilmiyor.kalca çikikligi ve anı bebek ölümleri kazalar yok olmuş.bunlari duyunca çok korktum benim Bebegim de 7 aylik bilginiz olsun kullanmadan önce.isterseniz bir araştırın doktorunuzada sorabilirsiniz derim 🤗
melekdag Gmzeecnbzzz 4 aylıktan itibaren konulur . Her gün 10 - 15 dakika dan zararı da olmaz . Zaten hemen alışmıyorlar benim oğlum bir hafta sonra alışmıştı . Her bebek farklıdır tabi .parmak ucuna basma olayı yürüteçe binmeyenler de de oluyor .
Annesininaski Gmzeecnbzzz 19 aylık olduk biz,ama 6.ay itibariyle kullandım yürüteçi bi zararını görmedim içinde çok tutmamak gerekiyor tabiki ☺️