Farahzeynep Sevgili anneler, ben bebeğimin biberonunu ve emziğini her gün uni baby emzik ve biberon temizleyici ile temizliyorum ama yeterince temiz oluyor mu karar veremiyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz? Kaynatmak daha mı sağlıklıdır?
Deepmom Farahzeynep ben sulugunu ve emziğini yıkıyorum hergun 2yada 3 günde 1 kaynatıyorum yıkadıktan sonra
Alptugba Farahzeynep Haftada bir kere sirkeli suyla kaynatiyorum onun dışında baby me trmizlryiciyle yıkıyorum cnm
Gunesinannesi Farahzeynep sadece kaynatıyorum , ne kadar içeriği temiz olsa da kimyasal ürünlerle yıkamıyorum
kuzeyto Farahzeynep kimileri kaynat diyo kimileri kaynar suda beklet diyo😳 kaynatmak emzigin vs yapisini bozuyo ama biberonlara zarar vermiyo o kadar, sanirim 1-2 gunde kaynatmak en iyisi
Albertosss Farahzeynep tuzla temizle Canım ben 6 aydın öyle yapıyorum . Bolca dök içine üstüne azcık ıslat ov güzelce sonra yıka
Albertosss Farahzeynep tuzla temizle Canım ben 6 aydın öyle yapıyorum . Bolca dök içine üstüne azcık ıslat ov güzelce sonra yıka
Farahzeynep Hepinize teşekkürler, biberon temizleyeci ile temizleyeceğim, 2-3 kere kaynatmam da yeterli haftada 🥰
Palestinianbride Farahzeynep bana her defasında deterjan kullanmak sağlıklı gelmiyor biberonları yıkamak için yumuşak bir ufak lif ördüm kullandığım biberon var bardaklarda en ufak çizik yok biraz fazla biberonum var kullandıktan hemen sonra suyla doldurup çalkalıyorum makinede finish %0 fosfat parfüm ve cilt alerjenleri içermeyen tableti ile yıkıyorum ve sonrasında makineyi tekrar deterjan koymadan beyaz sirke katarak tekrar çalıştırıyorum biberonları çıkarınca durullayıp tencerede kaynatıyorum daha sonra kullandıkça sadece kaynar su ile çalkalayıp durulayarak kullanıyorum 1-2 gün... bazen içinde artık kalmasın diye kaynar su ile çalkalayıp kağıt havlu ile içini siliyorum sonra tekrar çalkalıyorum... bazılarına abartı gelebilir ama temizlik konusunda genelde böyleyim obsesif kompülsif e kaçıyor bazen 😁 ama ben böyle mutluyum
Farahzeynep Palestinianbride siz baya uğraşıyormuşsunuz, ben bazen Makineyi doldurup çalıştırmaya zor vakit buluyorum 😂 ama önemli olan içinizin rahat etmesi
cglyn9 Farahzeynep bende uni baby nin biberon temizleyicisini kullanıyorum ve her gün sabah kaynatıyorum. Bence yeterince steril oluyor.
Balkizannesi Farahzeynep ben hergün yaklaşık 5 dk kaynatıyorum veya kaynar suda bekletiyorum en güzel strilize şekli bence tamamen natürel 🤭