Ceyfer Merhabalar. Hanımlar hamilelikte koltuk altı ve genital kararması oldu. Dogumdan sonra biraz hafifledi ama hala koyuluk var. Gidermek icin ne yapmak lazim? Salkom diye bir krem duydum kullanan varmi?
Lokumum05 Ceyfer limon v e karbonat la oyun hergun hem koku koku hemde beyazladigini fark edeceksiniz.
Vldn Ceyfer eşim eczanede çalışıyor bana bilirsiniz belki expigment getirdi ama kokusu çok rahatsız ettiği için kullanmak istemiyorum 😅
ftmird Vldn expigment koltuk altına da sürülüyormu ki ben yüzümdeki lekeler için almıştım ama deriyi soyma gibi bi durumu var koltuk altı hassas bölge ya yine de kullanılır mıymış
Ceyfer Vldn aa ondan bende aldim belki iyi gelir diye bir kere kullandim sonra attim kenara iyi gelmez diye. Geliyomuymus 😊
Ceyfer Deletedmom115 evet bende duydum baya övülüyo alsammi teredutte kaldim. Kullanan vardir belki diye soriyim dedim.
Ceyfer Yigidinannesi neler var serinde acaba? Ben sadece beyazlatici krem olarak gordum set olarak bilmiyorum
Yigidinannesi Ceyfer ben hem yüz hem koltuk altı almıştım içerisinde yıkama jeli maske beyazlatici ve ayrı yeten yüz için leke kremi var di
Nisosunannesi Ceyfer heryere aynı yakın da olsa uzakta farketmez ben üyelik kaydımdan direk gönderim yapıcam size 12 kargo 5 de kapıda ödeme var ama hafta sonu 90 tl üzeri kargo ücreti yok