NevaHanimmm Kızım 19 aylik kuzenleri yanında birbirine mal deyince kızım da öğrenmiş ve sürekli mal diyor ne yapicam bilmiyorum sürekli ayıp kızım deme kızım diyorum ama hala söylüyor nası bi yıl izlemeliyim
Sarikuzumalp NevaHanimmm Duymamazlıktan geleceksiniz. Siz söyledikçe ısrarla yapmsya devam eder. Bir süre sonra unutur.
Kbrnr NevaHanimmm canım benim kızımda 19 aylık ama konuşamıyo anne baba dede bi kaç kelime daha kullanıyor ama bilinçli olarak hiç konuşmuyor sizde durum nasıl cümle kuruyor mu
Mylifemylife İstemsizce güldüm 😁 mal dedikçe ısırin 🤤 tabi şaka bir yana ona birşey yapamazsınız,kuzenlerine dikkat etmesini söyleyin 😊
NevaHanimmm Kbrnr baba gitti, baba mama, anne çiş, gibi cümleleri kuruyor ve birçok kelimeyi de söylüyor
ATC NevaHanimmm aynı şekilde oğlumda piç demeyi öğrenmişti herkese herkeşte diyodu söylediğinde hiç umursamadım bi süre sonra kendiliğinden Bıraktı çok şükür
NevaHanimmm ATC ben umursamayın dedikçe duyan aaa deme öyle falan diyip üstüne gidiyor daha çok diyor dün tekrardan uyardım kayinvalidemi eşimin yeğenlerim de aynı şekilde kızım söyledikçe aa soyleme falan diye üzerine gidiyorlar sanki kendilerinden ogrenmedi kızımda
yedinmiannecim NevaHanimmm çocuk ayıbı bilmez. Çocuk duydugunu tekrarlar 3 yaşında bi komşu çocugu vardı AQ O…pu Şe…siz Zirilyon küfür ederdi site içinde bebeğimle dolaşırken 3 yaş inanamaz insan ama sık sık duydugu ne ise onu söylüyorlar
ATC NevaHanimmm onu görmezler tabi kendi öğrettiklerini asla kabul etmezler unutana kadar aynı ortama sokma malesef tek çare bu
Banaannede NevaHanimmm ay 19 aylık fındık kadar şeyin nasıl mal dediğini hayal ediyorum 😂 yicem ya çok tatlı. Benim yeğenlerime küfür öğrettiker ana avrat küfrediyorlardı. 5 yaşı gibi geçti. Hatta birisi 18 yaşında ve asla küfürlü hakaretli konuşmaz. Geçiyor onlar. Bunlar hayatın içinde illa ki duyacak taklit edecek. Ama zamanla geçecektir.
NevaHanimmm Banaannede taklit edeyim hemen ma ma ma diye art arda tekrarlayan bi fındık gülersem tekrar eder diye guleniyorum🤣🤣
Asel_lena_mom NevaHanimmm İçimden istemsizce gülmek geldi kanka güldüm okuyunca bir an kusura bakma 😀😀 Ama bende bundan korkuyorum çocuklar etrafa çok açık ve saçma sapan şeyleri öğrenmesinden çok korkuyorum nasıl bir yol izlenir bilemiyorum ama 🤷🏻♀️ Aklını farklı şeylerle dağıtmaya çalışırım mal demenin kötü birşey olduğunu anlatırım felan herhalde
Winnithepooh NevaHanimmm pazar günü dışarı çıktık parkta cocuk serefsiz dedi pglum 31 aylık o da demeye çalıştı dili dönmüyor tabi ama sukur tekrarlamadj unuttu gercekten çocuklar bizden çok yaşıtları ne dese daha çabuk ogreniyor 🤦♀️