Uzaymekiii 5 litre 55₺ olmuş Ankara’da yaşıyorum🥲 oğlum ek gıdaya geçecek haftaya onun için yoğurt yapayım dedim vazgeçtim doktorla görüştüm aoç nin yoğurduyla başlayacağım🥲
Rules Uzaymekiii ay ben marketten cam şişede günlük süt alıp mayalamıştım uzun süre. Artık markettekilere güç yetmiyor
Esdoel Uzaymekiii Neresinde yaşıyorsun çok yüksek ben mamaktayim 5 litresini 35 e alıyorum 2 hafta önce 30 du
Uzaymekiii Rules ben de kızıma öyle yapıyordum açık süt alerji yapmıştı şimdi büyüdü diye açıkçası hazır alıyoruz ama bu gidişle oğlana hazır sütle bile mayalayamayacağım🤷🏻♀️
Selver58 Rules evet bu konuda çok ucuz gerçekten 50-60 tl fiyatlar çok pahalı artık çocukların vitamin alacağı herşey pahalandı Allah yardımcımız olsun 😢
bikerem Rules perşembe gunu gelecek bakalim bizimki de yapmistir belki. Ben almiyorum ama tum komsularim aliyor
Uzaymekiii Rules 5 lt altına getirmiyor sütçü o kadar yoğurdu kim yiyecek 😂 o yüzden bize yine market yolları🤷🏻♀️
Rules Pinar_kb Merve0694 Mihrimahim16 Selma-aygun37 Vera1810 Gzmcyln 1balkizannesi bikerem Ummahan250820 BenMathilda kızlar teşekkürler burda da 5 lt 50 TL olmuş en son 40 a almıştım. Demekki ortalama her yerde aynı 😞
Mihrimahim16 Litresi 9 TL bizim burda ve köy dolu ama hayvan yok 😂 sütü bile önden sipariş veriyoruz Sıraya koyuyor