Minikbereninannesi Kızım 5 ay 22 günlük dün ateşi çıktı dişleri henüz çıkmadı ama damağının dibinde görünüyor henüz çıkmadığı halde ateş yapar mı? Kafasında 38 ölçtüm.
NaimeYilmaz Minikbereninannesi Sık sık ölçmeniz lazım. 10dkyı geçirmeyin ölçümde. Ben 38,5 olana kadar calpol vermiyorum ama düşmezse verebilirsiniz. Mümkün olduğunca ince giydirin hatta beziyle kalabilir. Diş bizde de 38e kadar yapıyor pek geçtiği olmadı 38i
Ela07 Minikbereninannesi bu aralar salgın var canım bizde doktordan geldik az önce gece hep ateşliydi kızım 37.6 37.8 falandı nezle olmuş 3 aylığız daha calpol ve prospan diye şurup verdi doktor birde propolis damlası verdi günde 10 damla
Minikbereninannesi NaimeYilmaz tamam canım teşekkür ederim. Sizin kaç aylıkken oldu. O dönem beslenmeyi reddetti mi
NaimeYilmaz Minikbereninannesi 8 ay civarıydı. İlk dişi 8,5 aylık çıktı. Evet beslenmemizi de etkiledi. Hep buzluktan çıkarıp pırasa, yeşil soğan, salatalık falan verirdim.
Minikbereninannesi NaimeYilmaz alnından ölçüyorum şu an düştü ateşi ama kafasının yanları 37.6 fln çıkıyor
NaimeYilmaz Minikbereninannesi Yükselmez umarım bir daha. Uyurken özellikle sık sık ölçmenizi tavsiye ederim.