aydangok Mylifemylife istanbul. Benim abla tam gün 270, yarım gün 150ye geliyor. Ama istanbul’da fiyatlar genel 300 olmuş durumda.
pilavustutavuk Mylifemylife ankarada tam gun 300 tl sabah 8-8 bucuk baslar aksam 4-4 bucuk gibi biter.
Gokcennderenn İzmir yarım gün 200 tam gün 300 ben yarım gün çağırıyorum çoğu şeyi bitiriyor önemli olanları toz falan aldırmıyorum camlar kapılar mutfak balkon banyo yetiyor bana
Mylifemylife Rabia444 haftalık mi derken 🤷😄 sabah 8 ile 5 arası tam gün. 8 ile 12 yada 12 ile 5 arası yarım gün sayılıyor canım 😊😁
Ebru-46 aydangok bana da lazım bir tane yardımcı abla ama bulamıyorum siz nerde oturuyorsunuz acaba ?
Rabia444 Mylifemylife onu biliyorum. Haftanın yedi günü de mi geliyor ve günlük mü o parayı alıyor onu sormuştum aslında
Mylifemylife Halilbebek sizin istediğiniz her yeri. Tabi bazılarının kuralları var. WC yikamam cam silmem tarzinda ona göre önceden konuşmak daha iyi. Bana gelen abla duvari camları kapilari balkonları ve WC banyo toz alımını süpürmeyi yetiştiriyor
Mylifemylife Mirayse saatler aşağı yukarı aynı sanırım. Fiyatlarda aynı galiba şehirle alakası yokmuş 😊
Papatyamkuzum Mirayse bende İzmirdeyim temizlik için bi abla bakıyorum da memnun musunuz temizliğinden yarım gün bile olsa tüm temizliği yetiştiriyor mu