Senayigitali Kızımla ben grıp olduk. Oglumda 50 günlük bugun oda hapsırmaya başladı ve az once hapsırınca sümük altı baya bi hafif yeşilimsi. Mutlaka doktora getirecegım ama evde ne yapabilirim ilerlememesi icin. Cok strese girdim moralım bozuk. Mama₺meme beslenıyorz. Bu stresle olan sütümde gidecek
Busraasyaceb303 Kızım 2 aylıkken ben ve eşim hastalandık ona da bulaştı. Burnu akıyordu yeşil değildi ama sümük. Vardı. Enfeksiyon olmadığı için sadece Calpol ve serum fizyolojik kullandım ve aspiratör ile çektim . Ekfeksiyon yoksa muhtemelen doktorun da serum fizyolojik verecektir çünkü ilaç sorduğumda başka yapacak bir şey Yok demişti. İnşallah enfeksiyon yoktur o zaman belki ilaç kullanabilir. Evde sadece sıcak duş calpol ve serum fizyolojik çaresi var 🤷♀️🤷♀️
Senayigitali Busraasyaceb303 calpol bebeklere de veriliyormu cnm bi huysuzlugu yok sadece hapsurunca yeşilimsi burnundan aşa sümük aktı Bugun banyo da yaptırmıstık. Gectimi sizinki peki cok uzun sürdümü
Busraasyaceb303 Senayigitali veriliyor ama ölçüsü var tabi. Yani verilmese daha iyi tabi ama ben vermek sorunda kaldım. Halsizdi burnu tıkalı olduğu için emememiyordu hapşırıyordu hapşırınca sümük akıyordu. Hemen hemen 2 hafta sürdü ilaç kullanamadıkları için uzun sürdü. En iyi ilaç anne sütü yapacak bir şey Yok 🤷♀️ O zamanlar çok zorlanmıştım oturup ağlamıştık hatta eşimle ama şimdi 6 aylık oldu o halimize gülüyorum:) tabiki doktoruna danış inşallah ilaç kullanmasına gerek kalmaz çok küçük çünkü.
Marykhoen Benimde bebegim 45 günlük burnu tıkanıyor nefes alamıyor öksürük hapşırıyor doktora götürdüm serum fizyojk verdi enfeksiyon yok demişti ama az önce burnunu temizledim ve yeşildi burnu devamlı tıkalı😣
Senayigitali Busraasyaceb303 evet çok küçük Kızımda öksüruyor. Ama oglum daha minnacık.. Doktora getirecegımde daha ilerlemesinden cok korkuyorum .
Marykhoen Senayigitali ay böyle bişe var mı gerçekten yaa zira bende emziriyorum ve bogazm şiş grip başlıyor gibi 😞
Senayigitali Marykhoen bnmde moralim cok bozuk cnm hem kendım hastayım hem kızım Birde oglum sümüklendi off offff serum fızyolojık alıcam yarın aksamınada doktıra getireyım
Marykhoen Senayigitali çocuklar hiç hasta olmasa keşke 😣 umarım işe yarar benim bebegim de çok etkili olmuyor açılıp yine kapanıyor burnu 🙄
Senayigitali Marykhoen evet aynen ya hıc hasta olmasalar en azından minnacıkken olmasalar Büyüyünce illaki oluyorlar çünkü Ama küçücük olunca çok üzülüyoruz
Busraasyaceb303 Senayigitali ben tam bilimsel olarak bilmiyorum grip geçer mi sütten ama araştırmalarıma göre hastayken emzirmek antikor geçtiği çok bebeğe faydalı bile. Ama anne grip olduğunda bebekle çok yakın temas olduğu için bi şekilde geçiyor malesef :( inaşllah ilerlemez ama enfeksiyon yoksa ilerlemez bence ama ihmal etmeden ilk fırsatta götürmek gerek tabi