Mugerrr Bebeğinde boyun eğriliği olup düzelen var mı. Bebeğim son zamanlarda başını hep sağa yatırıyor 9 buçuk aylık. Çarşamba doktora götüreceğim. Biraz endişeliyim büyük olduğu için. Genelde küçük bebeklerde olup düzeliyormuş. Bizde düzelir mi
Angelll35 Mugerrr benim kızımda vardı düzeldi ama çok küçükken vardı doktor 6 aylık olunca düzelir demişti düzeldi gerçekten sizinki biraz büyümüş mutlaka doktora gösterin fizik tedavi falan verebilir çok geçmiş olsun 🙏🏻
Bsradskran Mugerrr benim oğlumda sağa yatık duruyordu ama diğer tarafada yatıyor bazen . Bazende düz tutuyor genelde düz tutuyor diyebilirim yarın doktora götüreceğim bende randevu almıştım
snyck Mugerrr geçebilir gecmeyedebilir derecesi de önemli kendisi fizyoterapist olup 7 yasinda çocuğunda hala bu problemle uğraşan tanıdığım var
Mugerrr Angelll35 teşekkür ederim.fizik tedaviyle geçişinde hiç sıkıntı değil. Çarşamba gününe randevu aldım ama normal çocuk doktoru anlar dimi
Angelll35 Mugerrr bizim çocuk doktorumuz baktı anladı ama eğer düzelmezse sevk edeceğim demişti çocuk doktoru sizi yönlendirir
Mugerrr Bsradskran benim bebeğimde düz tutuyor da arada sağa doğru eğiliyor çok eğik de değil ama çok dikkatimi çekmeye başladı.bebeğiniz kaç aylık. Yarın haber edin.
Bsradskran Mugerrr Dr gittik herhangi bir sorun olmadığını söyledi benim bebeğim dik tutuyor sağa sola çeviriyor kafasını biraz takip et ben sorun görmedim dedi tontikolis olan bebekler oluyor bi tarafa bakıyor sadece sizinki her tarafa çeviriyor dedi bebeğim 9 aylık olmak üzere 3-4 aylıkken daha yatık tutuyordu şuan normal
Mugerrr Bsradskran anladım canım şüphesi bile telaşlandırıyor çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde Sağa sola çok rahat çevirir kafasını. Kafasını dikte tutuyor ama bazen hafif sağda duruyor kafası sanki. Bebeğim uzun süre sol parmak emdi kafasını sağa yatırarak bir de tek göğüs emiyor olabilir belki diye Bende yarın götüreceğim bakalım. İnşallah alışkanlıktır.
Bsradskran Mugerrr benim bebeğimde sol göğsümü daha çok emiyor alışkanlık olabilir diyordum bende ne olur ne olmaz götürdüm çok şükür bişe çıkmadı inşallah sizdede herhangi bir sorun çıkmaz
evaduru Mugerrr merhabalar benim bebegimde oyle arada yana kaydigini farkediyorum siz ne yaptiniz duzeldi mi doktora goturdunuz mu acaba
Mugerrr evaduru düzeldi canım bilerek yapıyormuş. Doktora götürmüştüm ama sormayı unutmuştum. Sonra da düzledi zaten.