Girlmomsss Merhabalar bir cesaret ehliyet kursuna yazildim. Daha dogrusu esim surpriz yazdirmis bana kalsa yapamam modundayim. Yazili sinav nasil zor mu? Verilen kitaba calissam yeter mi? Nerelerden soru cozebilirim tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Asllihhan Girlmomsss biz kadınlar her şeyi başarabiliriz. Elbette çalışırsan hiç bir zorluğu yok,kitaba çalış ve sakin ol inan ki yapabilirsin.
Balkupum2505 Girlmomsss eski yapilan sınav sorulari oluyo nette ordan bol bol test çözün sandiginiz gibi zor deyil merak etmeyin 😊
Berenikom Girlmomsss ben kitabın yüzüne bakmadim. Sadece YouTube’dan konu anlatımları izledim ve önceden çıkan soruları çözdüm hep. Bir çırpıda geçtim :)
Bahar11 Girlmomsss bn dogumuma az kala aldm ve ssadece araba surup girdm yaparsn korkma heyecan yapma
Girlmomsss Asllihhan ilkyardim ve motora biraz agirlik vereyim dedim resmen yeniden okula baslamis gibi garip bir panik halindeyim :) tesekkurler desteginiz icin.
Girlmomsss Berenikom onceden cikmis sorulari bulqmadim daha dogrusu kac yil oncesine donuk cozsem bilemedim gecen senekine bakarak basliyim en iyisi :)
hemsire09 Girlmomsss çıkmış soruları çözseniz yeter çok kolay yazılı sınav😆 önemli olan direksiyonu geçebilmek
irva Girlmomsss Yazılı sınav her daim kolaydır.Nette eski çıkan sorularda var oralara da bakabilirsiniz.
EslemEva_23 Girlmomsss ben 2 nisanda direksiyona girdim kazandım ama kazandığım zaman sunu anladım kimseyi dinlemeyin insanlar herşeyi cok abartıyor hiç araba kullanmadığım halde aldım yazılı sınav için kitaba calışın ve bol bol cıkmış soru cözün bu yeterli ben hep bu şekil yaptım girdim geçtim