sttznd Kızlae 4 aylık oğlum 4 gündür her emzirme sonrası kusuyor bazen sulu bazen kıvamlı siş çıkarma belirtilerinde kusma var mıdır tecrübeli anneler yardımcı olabilr mi doktora da yazdık daha cevap vermedi ?
Sarisin sttznd benim oğlum diş çıkaracağı zaman kusuyodu ben de anneannemden öğrendim çocuklarda kusma oluyomuş bazen diş çıkarma döneminde
Sevda6767 Benim kızım da kusuyor canm diş döneminde. Bazı çocuklarda oluyo anlayacağın. Ama aşırı olmuyo. Yani mesela patlamadan birkaç gün önce gün içinde iki üç defa kusuyor bu birkaç gün sürüyor sonra bi bakıyorum disi patlamış oluyor
sttznd Sevda6767 ya şu an patlama gibi durum yok önceden belirtiler başlıyormuş ya salya kaşınma falan Kusma da ondan biri mi diye merak ettim eli hep ağzında ve ne zman emse kusuyor doktorda eli ağzında olduğu için olabilir dedi bi kaç gün daha takipe et devaö ederse getir dedi bakalım teşekkür ederim 😊
sttznd Sevda6767 ya şu an patlama gibi durum yok önceden belirtiler başlıyormuş ya salya kaşınma falan Kusma da ondan biri mi diye merak ettim eli hep ağzında ve ne zman emse kusuyor doktorda eli ağzında olduğu için olabilir dedi bi kaç gün daha takipe et devaö ederse getir dedi bakalım teşekkür ederim 😊
Sevda6767 sttznd benimki bu kadar erken olmuyordu canım yani bütün belirtiler birkaç hafta önce başlıyordu evet huysuzluk iştahsızlık salya vb. Ama kusma patlamaya yakın oluyordu. Bebekten bebeğe değişir tabii
Sarisin sttznd hayır normalde çok kusan bir bebek değildi üşüttüğü zaman kusardı o da kokulu olurdu ordan alıyodum üşüttüğünü ama diş çıkarmaya yakın yemek yedikten sonra az az kusmalar olurdu bir ay sürmedi çıktı dişi