Asellina41 Kızım 3 aylık rota vürisi aşısını yapmaya düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum yorumları falan okuyorum pek olumlu şeyler söylemiyorlar yapan var mı ne gibi yan etkisi oldu
Busraaslan Asellina41 biz yaptırdık bir yan etki de yaşamadık çok tehlikeli bir virüs çocuklar ishalden hastanede yatıyor 3 ve 5. Aylarda yaptırdık şuan 7 aylığız bu zamana kadar hiç bir yan etkisini görmedim aşıdan sonra ishal olabilri diyolar sadece ama biz yaşamadık
Tuanairem Asellina41 yaptırmazsan kanlı ishal olup hastanede günlerce yatarsan ozaman pişman olursun ben yaptırdım hicde yan etkisi olmadı bence yaptırmalısın
Asellina41 EgeninAnnesiiii bir doktorumuz önermemişti internetten yorumlara galan bakıyorum hep bebek kabuz tarzı şeyler oluyormuş hiç bir fikrim yok
Yasemin38 Asellina41 yaptırmayınca olabileceklerden kork bence canım. 3.ve5.aylarda yaptırmıştım çok şükür hiç bir yan etkisi olmadı.
Asellina41 Çevremde kimse önermi ya kafam iyce karıştı hep bağırsak sorunu çeliyorlarmış bir yıl korumaso var diyorlar anlamadım giti
Cansudkmts Asellina41 mesela ne gibi olumsuz söylemiyorlar bende yaptırdın ben iyi ki yaptırdım suan çocuklar ishalle ateş hasta oluyorlar arkadaşım kızı hastanede yattı 3 gün boyunca ve kızı 5 yaşlarında filan iyi ki bebekken vurdurmuşuş dedi bende hemen yaptırdık siz ne gibi kötü yorumlar okudunuz
Cansudkmts Asellina41 yani bütün cocuk doktorları yaptırın diyor bence yaptırım menenjit de öyle önemli aşılar hep
Babygazman 1 hafta önce yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı. Doktorumuz önerdi ve diş döneminde daha rahat olabileceğimizi söyledi
DerinMavii Asellina41 yaptırdım üç gün öncede ikinci dozu oldu hiçte bişey yok kızım çok seviyor tadı çok tatlı sanırım ,😅😅