Tugba42 Arkadaşlar dün sağlık ocagindan hemşire aradi boy kilo için bebeği getir diye hava biraz serin gitmesem olmazmi önemli mi yoksa formalitemi
Pbebek Tugba42 bebeklerin gelişimini buna göre takip ediyorlar, gitseniz iyi olur.Ama bir iki günden birşey olmuyor.Ben farklı doktora gidiyorum mesela iki üç gün sonra anasağlık arıyo telefonda değerleri söylüyorum
Gunesinannesi Tugba42 bebeğin gelişimi için takibi önemli canım yeterli besleniyormu en azından fikrin olur soguksa 1 2 gün sonra git ama mutlaka git
Farahzeynep Hava soğuktu ben ertesi gün gitmiştim, kendilerine de serin olduğu için gelmediğimi söyledim. O da iyi etmişsiniz bebek üşütmesin dedi. Aşı da bile sorun olmadıysa kilo da olacağını sanmıyorum 😊
Cennetinsusu Tugba42 Bebeğin küçük mutlaka götür. Sağlık ocağını arayıp. Hava soğuk yarın gelemicem deyip başka güne randevu isteyin. Neresi ki orası soğuk.
Tugba42 Emirimiz hava yagisliydi cnm biraz serindi ama tekrar ardı artık gelin die sarmaladık götürdük
Yalin Tugba42 dr una duzenli goturuyorsan saglik ocagi sart diil. Enazindan ben oyle yapiyorum, aşı disinda saglik ocagina gitmiyorum😉
Zuzuuu Tugba42 Aylık kontrolünü düzenli yaptırıyoruz sağlık ocağına ise arayıp bilgi veriyoruz orada muane yapılmasına izin vermedim gerek duymadım aylık muanesini doktorumuz yapınca ebeye gerek duymuyorum