Egelihayat Kizlar gece uykumuz berbat uyanmaktan uyumuyorum resmen ne yapmaliyim bilmiyorim. Gunduzleride kesintisiz uyku yok zaten surekli uyanıyor gündüzde bitkilerdeyim
Betujjj Egelihayat gece ile gündüz karısmıs olabilir o dönemde oluyor malesef tavsiyem gündüz 2 saaten fazla uyutmayın,bir de gaz dmlası mutlaka masaj ve aksam en gec bebeğinizi 21.00 gibi yatırmanız
Gzmgzm Egelihayat gece ve gunduzu ayirt.etmesi icin bir seyler yapiyormusunuz. Benim bebegim 5.5 aulik ama ben taa o zamandir ben geve los ortamda uyuturdum hic konusmazdim ve 2. Ayibdan itibarende pijama kullanmaya basladim. Zamanla duzelir diye dusunuyrum. Benim gun gevtikce duzelmisti ama sizin zmanizda gece 9 10 gibi yatirirdim uyanirdi. 12 1 gibi emzirir tekrar yatirrdim. 1 2 defa uyanirdi gece
Azrakumsal Egelihayat şimdi ne yaparsanız yapın düzenli bir uykusu olmaz 4. Aydan itibaren mutlaka uyku eğitimi verin çok rahat edersiniz
Egelihayat Betujjj tavsiyeleriniz dinleyeceğim teşekkür ederim . Fakat sabah erken uyaniyo oglenden once uyuma isteği olusuyo. Birde ogleden sonra uyku istiyor
Betujjj Egelihayat siz kac günlüksünüz 1 bucuk saate bir uyuması lazım gündüz bebeğinizin sakın aksatmayın gündüz ıyumazsa gece de uyumaz yorgunluktan
Gzmgzm Egelihayat emzik veriyormusunuz belki uyaniyordue dalamiyordur. Ben bir kac kere gece emzik verdim tekrar daldi.
aysekc gunduz emzirirken onunla konusun oynayin gun icinde gecede hic konusmayin ve isiksiz sessiz bir ortamda uyutmaya calisin ki geceyi gunduzu ayirt etsin bzmde oyleydi smdi 2 aylik cok sukur geceleri uyuyo 😊😊
Egelihayat Betujjj yarim saate br emziriyorum yaklaştığında memeyi alıyor az once 2 mememi de verdim emdi, ardindan sağdım ikisi 40 cc kadar cikti, birde 60 cc mama verdim içti acmi kaliyot bilmiyorum. 1 kez kesin kakali bez 5 6 kez cisli bez aliyorum