ayseee34 Tattirmak için bir kaşık vermiştim sevdi ve gerisini de isteyince baya yedi. Annem gaz yapar demişti ama şükür bir sıkıntı çıkmadı. Acaba yanlış mı yaptım. Siz hangi çorbalari veriyorsunuz?
Benibenibihterini ayseee34 8 ayliktan itibaren bazi bakliyatlara başlanıyor. Burada endiselenmeniz gereken corbadaki tuz ve ya varsa acili baharat olmali
Laren ayseee34 3 gün önce ilk kez kendimize yaptığımız mercimek çorbasını vermeyi denedim içinde biraz tuz vardı yemek istemedi kızım ama sevseydi biraz verecektim
Prensannesiiiiiiiiii Bende 7.5 aylıkken basladm mercimeğe bi sorun olmadı hatta 8 ay 20 gnluguz kuru fasylye ve nohutta veriorm
Benibenibihterini ayseee34 O zaman tereddut etmeyin. Yedirebilirsiniz 😊 afiyet bal seker olsun kuzucuğa 🌸
eaktr ayseee34 merhaba, patates havuç, mercimek, soğan sarımsak bir de buzluktan ilik suyu mis gibi bir çorba belki de sebze yemeği olur🥰 yeşil mercimekten bu şekilde yaptım ben de bu hafta bir gün kırmızı mercimekten yapacağım oğlum 8 aylık olacak.🥰
Gmznr2909 ayseee34 benim oğlum 6 aylık b3nde masadan tatirdim sevdi içine kimyon koyuyorum ben bir şey olmadı
Ebcal ayseee34 ben de 7,5 aylık oğluma verdim ama aşırı gaz yaptı siz suda vs beklettiniz mi direk haşladınız mı
ayseee34 Ebcal direk hasladim. Benim kızım sade çorba içmiyor arada da yogurt veriyorum 2 çeşit yemek yemeyi seviyor sizde deneyin belki öyle yer.
Prensannesiiiiiiiiii bebekarven eziyorum ama çok fazla püre haline de getirmiyorum nohutu fasulyeyi ikiye bölmek gbi boyutu