Dogahcr Merhaba arkadaşlar, bebeğim 3 aylık. Son 3 gündür kakası mukuslu ve biraz sulu. Cuma günü doktor kontrolümüz var. Böyle durum yaşayan oldu mu acaba. Kakasını da 2 gün üstüne yapıyor. Bazen ikinarak yapıyor.
ElvinDeniz Dogahcr evet normal canım bizde 4 aylığız arada oluyor öyle korkulacak bir şey yok üşütmüş olabilr 🥰
Deletedmom_11 Dogahcr nezle grip soğuk algınlığı sonucu burundaki mukus bağrsaklara inince olabliyomş öyle.. diş çıkarma dönemi başlamışsada oluyomş. Oluyo yani 😍🙏🏻🙂
Tugceonrdml_ Dogahcr. Sürekli mukuslu mu mukus da bir alerji belirtisi ama takip edilmesi gerekir tabiki
Dogahcr ElvinDeniz aslında öncesinde burnu da çok tikanmisti. Biz açıyorduk. İyi bari ciddi birşey olmasın da😊 çok teşekkür ettim
Deletedmom_11 Dogahcr sanrm alerjidede kanlı kaka,emerken yada beslenrken kıvranma. Fazla huzursuzlk, yüzde vücutta vs. Minik egzamalar oluyor. Allah korusun bağşlasın 🤲🏻🙂🙏🏻
kubra-3438 Bizde 3,5 aylığız bizde de aynı şeyler oluuor bende korkuyorum acaba süt içince mi oluyor yumurta yiyince mi diyorum bazen yemiyorum bazen yiyorum anlayamadım valla alerji durumu çok kötü inşallah hiçbirimizin bebişine olmaz
Dogahcr kubra-3438 alerji için başka belirtiler de oluyormuş ama işte ben de bilemedim. Cuma günü doktora soracağım.
Aysegul93 Benim bebeğimde neredeyse bir aydır mukus var ve kakası hep ishal gibi. Bunlar dışında bir şikayet yok. Bugün doktorumuza soyledigimde geçmeyen pişik kilo kaybı kakada kan huzursuzluk bunlar olrsa alerji diyebiliriz. Şu an sanırım alerjisi varsa hafif seyrediyor müdahaleye gerek yok dedi. Takip edecegiz
Dogahcr Tugceonrdml_ aslında mukuslu oluşuna çok dikkat etmemiştim. Bu alerji durumunu öğrenince dikkat ettim mukusluydu 4 gündür filan. Bide benim bebeğim 2 günde bir kaka yaptığı için kakası fazla oluyor biraz cıvık oluyor. Başka da alerjik belirtisi yok. Kusması vardı doğduğundan beri. Doktor bana süt tüketme demişti.