Guligul Woody kasli biyikli tuylu ne ararsan var 😄 adamin lazer epilasyon parasini biriktirmeye basladim simdiden 😄😄
SweetPaw Guligul bı yer ile anlaşmadan önce haber ver bana beraber götürelim belki indirim yaparlar😂Benim ki de şimdiden bıyıklı tüylü valla 🙄
SweetPaw Guligul aynen usta şirin gibi takilmalari bile aynı 😂 tek fark bizimkinde azıcık oynaklık var kapı gicirtisi kıvamında 😂
Guligul SweetPaw ayy evet ya biraz once tamperli kamyon diye aglayarak uyudu deli 😀😀😀 benimki seninki kdr oynak degil ortamda cillibom calmiyorsa agir abi takiliyor 😄
SweetPaw Guligul cillibom da iyiymis, müzik zevki desen var 😂 bizim ki de çekici hastası. Evde birşey düşsün kırılsın vs ona bile hemen çekiciyi getirip geliyor çek çek diyerek 😂
Guligul SweetPaw canimm ya gozumde canlaniyor diretk cok tatli 😄😄 bu arac sevgisini napacaz bilmiyorum. Bruder marka oyuncak insaat araclarinin videosunu izlemis ve oradaki cop kamyonunu istiyor. Fiyatlara bir bakayim dedim sok oldum tum seti almak istesek 20-30 bin ediyor 🤕😒 cop kamyonu bile 1000 kusur tl o ne lan dedim 😩
SweetPaw Guligul çok pahalı yaa onlar ben evde.o kadar yer yok diye avutuyorum kendimi o kadar para veremem valla 🙄 oğlanı da daha küçük arabalara alıştırmaya çalışıyorum. Babasının koleksiyonu var metal arabalar, onları hallediyor şimdilik 😂
Guligul SweetPaw yaa bu kdr ayni olur bizde de babasinin 4 tane kucuk metal arabasi var onlarla oyalaniyor 😊 ben de burder fln alamam canim a101 ebebek toyzshop kamyonlarina devam 😄