Uykusuzhergeceeee Kızlar bebeklerinize bayramlık nasıl bakacaksınız? Uzun kol mu kısa kol mu karar veremedim bebeğim o zaman 4 aylık olmuş olacak üşür mü acaba?
2minnosannesi0 Uykusuzhergeceeee kisa kollu alıp hırka giydirin bence soğuk olursa büyük ihtimal sicak olur
mrv5556 Uykusuzhergeceeee bende yeni ciciler qldim oğluma uzun kollu kisa kollu hava şartlarına göre giydiricem
Kara3773 Uykusuzhergeceeee benim kızımda 10 aylik olcak bayramda nasip olursa bende ne alacağımi bilemiyorum hala bir aklım kot salopetler varya ondan al içine havaya göre uzun veya kısa giydirebilirsin diyor bilemedim valla daha
Kara3773 Uykusuzhergeceeee ben LCW da beğendimde stok kalmamış hemen bitiyor üstünde minik minik kalpler olan bir tane var onu çok beğendim onu alıp havaya göre uzun veya kısa kollu birşey altınada beyaz külotlu çorap ve tütülümü firfirlımı bir corap varya ondan birde şık bir ayakkbabi🥰🥰
Edagulgonce Bende ikilemde kaldım o yüzden kot salopet alıp içine hava durumuna bağlı kısa kollu veya uzun kollu giydiricem