dilek_kayra kızlar ben 8 aylık oğluma markette satılan yulaf ezmesi aldım onu haşlayıp robotton çekip veriyorum ama sanırım tam yulaf unu diye birşey var ondan vermemiz gerekiyormuş siz ne veriyorsunuz şimdiye kadar hep yedi acaba zarar mı verdim bilmeden 🥺
sadeturkvatandasi dilek_kayra yulaf ununu sade mi vereceksiniz anlamadım😳 ben unu yaptığım pancakelerde muffinlerde falan kullanıyorum. Yulaf ezmesini neden robottan geçiriyorsunuz pütürlü yiyemiyor mu? Bide yulaf ezmesini de sade mi veriyorsunuz?
curly_mom dilek_kayra yok zararlı değil de tam yulaf ezmesi dafa faydalı galiba 🙄 hani normal buğday unu var bi de tam buğday unu diye bişey var onun gibi.. ben de normal sizin aldığınız gibi marketten yulaf ezmesi alıyorum 🤗
dilek_kayra sadeturkvatandasi hayır canım bnm bebeğim alerjik kahvaltı olarak yulaf ezmesini suyla haşlayıp içine muz armut pekmez falan karıştıp veriyorum
sadeturkvatandasi dilek_kayra he anladım bende öyle yapıyorum içine evdeki meyvelerden koyuyorum. Zararı yok niye olsun sizin verdiğinizin öğütülmüş hali oluyor zaten yulaf unu.
dilek_kayra sadeturkvatandasi anladım teşekkür ederim glutensiz falan olsun yazıyordu anlamadım neyse içim rahatladı
dilek_kayra Mercimekkannesii valla başka birşey veremiyorum birde gün kurusu eklemeyi düşünüyorum yenilerde o kadar 😔herşey dokunuyor çünkü.. siz neler veriyorsun
Mercimekkannesii dilek_kayra ben gün kurusu ekliyorum hatta bu sabah öyle yaptım. Bazen bal kabağı ekliyorum muz o şekilde 😊
dilek_kayra Mercimekkannesii afiyetler olsun kuzuya inşallah düzelir bir an önce alerjimiz bende eklerim alıcam bugün
Mercimekkannesii dilek_kayra çok teşekkür ederiz inşallah tüm bebeler iyileşir🌼 sizin kilo alımında sıkıntı var mı kaç aylık bebeğiniz
dilek_kayra Mercimekkannesii 300 gram falan alıyor artık normal dedi doktorumuz canım sizinki nasıl ☺️☺️
Mercimekkannesii dilek_kayra benim de öyle 300 400 arası gibi bebeğim 7aylık sizin ki bebeğiniz ne kadarlık😊💕
dilek_kayra curly_mom bnmkinin sanırım gluten alerjisi var canım o yüzden glutensiz olanını alıp denicem ☺️