Ceren_301121 Kızlar bugün 4 ay aşısı olduk ama ateş yada Farklı bir yan etkisi varmı bide sağlık ocagında biraz sağa ve sola yatır kafası düzleşmiş dediler yatırınca geri düzelir mi
Livanaz Ceren_301121 çok şükür ki doktorumun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim 1 çay kaşığı aşıdan 5 saat sonra bidaha verdim çok şükür ki hiç ateşlenme olmadı sadece biraz huzursuzdu onun harici güzel atlattık şükür ki
Dolores Ceren_301121 aşı gündüz yaptırdık gece 3 te ateş başladı ve bir gün sürdü.. zordu ama atlattık şükür. O gün hep atletle durdu, alnına ensesine koltuk altına ılık su pamuk ile sürdüm.. ılık duş aldırdım. 38 i görünce de calpol verdim.
shawty Ceren_301121 2 . Aydaki aşıların tekrarı oluyor zaten ama bu kez aşılar bizde alerji yaptı cuma günü olduk bizde aşımızı ateş oldu hafif sonra geçti ateşimiz
Ceren_301121 Saricivciic eve gelene kadar baya agladı canım şimdi mama verdim uyuttum ateş korkutuyor beni sadece
Ceren_301121 Livanaz şükür inşallah bizde öyle atlatırız sakinleştirdim uyuttum ateşini sürekli kontrol ederim teşekkür ederim
Ceren_301121 Dolores ay inşallah kolay atlatırız 2 ay aşısınız zor atlatmıştı ateşi oluyordu şuanlık bişey yok uyuyor teşekkür ederim