Cansin Sizlerde esinizle targistiginizda anne ve babaniz ben karismam seninle onun arasinda ozaman evlenmeseydin diyormu? Yani kisa casi sizi yapa yanliz birakiyormu tek teselli dahi vermeden!! 😔
busrababuz Cansin taraf olduğunda dhaa kötü canım ister istemez doluyorsun ve olay gereğinden fazla büyüyor
Nihankuzey Cansin ben aileme anlatmıyorum bile kaldiki bu benim özelim yani burda anlatir akil alırım belki ama aileme anlatmam sonuc olarak ben barışır affederim esimdir ama ailem unutmaz kin tutar zamanla o yüzden taraf olmamalari en iyisi
fatima Cansin tartıştığımız konulardan anne ve babanın haberleri olmuyor genelde, anlatmayıda doğru bulmuyorum. çünkü en ufak bir anda baş kakıncı olur. 🌸 yani sorumluluk almak istemiyorlardır sizinkilerde
Cansin Nihankuzey ben esime karsi kin tutsun istemiyorum ne bilim anne kiz diyaloguna ozendigim icin belki halimden anlar siye umut ediyorum yoksa anlatacak halimde kalmadi artik
Ugggg Cansin karismalari için çok çok büyük bişey olması lazım .ufak tefek şeylerde hiç karismazlar hatta eşimi tutarlar.