Reyhan55 Emzirirek uyutmicam. Bunu biliyorum baska bir fikri olan yada gece beslenmesini kesenler var mi hanımlar yardımmm..
Snowglobe Reyhan55 kaç aylık. Bende istiyorum. Burdan Bi kaç tavsiye aldım. Uyanınca su verin. Sallayın. Gerekirse evi gezdirin ama emzirmeyin diyorlar. 3 güne alışıyomuş
Reyhan55 Yasemin38 evet canim yedirip yatiriyorum açlıktan degul tamamen alışkanlık oldu bu gece denemek istiyorum qma asiri aglicagina eminim
Yasemin38 Reyhan55 14 aylık benim oğlumda meme bağımlısı oldu valla şuan azı dişler çıkıyor onunda etkisi var
Miskokulu2 Banada doktor ılık su ver dedi ama kızım suyu biliyor ağzına değdiği an almıyor ağlıyor. Hafif beşik sallıyorum pış pış yapıyorum dalıyor geri.
Esleminannesi28 Canım ılık su ver kesinlikle gece memeyi kaldır 1 yasını gecmis kesintisiz uyku onun icin daha önemli yatırırken yogurt yedir ksrnı acıktıgı icin kalkmıyor alıskanlık haline getirmiş
Reyhan55 Esleminannesi28 aynen öyle alışkanlık oldu bildiğin yiyp yatiyor cunku bide sut de cekmiyo ağzında turuyo bismillahbdeyip.baslassmmi bu gece korkuyorum evi yıkacak
Snowglobe alptoyyy aaa. Bak Bi şey daha öğrendim sağ olun. En azından Bi kere veririm. Çünkü sıcak havalar da geliyo ben bile su içmeye kalkıyorum artık
Reyhan55 Yasemin38 evet aynrn benimkinin de azı dişleri anca cikiyor sanirim.istqhsiz ha bire meme.huysuz
alptoyyy Snowglobe evet mesela her kalktığında su vermeyin geri uyutmaya çalışın baktınız çok zorlanıyorsunuz su verin diğer türlü uyutmaya çalışın sabaha kadar sürer bu döngü en sonunda anlıyorlar gece kalkınca bişey olmıcagını
Snowglobe alptoyyy evet bu çok mantıklı. Peki bi şey daha soracağım. Gece uykusuna yatırdığım zaman hemen dalmıyo. Bi kaç kere yarım saatte 1 uyanıyo. O zmnlarda da emzirmemem lazım dimi
Esleminannesi28 @Reyhan55 başla canım bırak aglasın emzik kullanmıyor mu emzik ver olmadı yoksa hic uyuyamıcaksınn mutlu anne mutlu bebek demekkk sen ne kadar iyi olursan o kadar iyi bakarsn
Reyhan55 Esleminannesi28 emzik almadi iste beni yaptı emzik dinleyemiyorum.ki verimli olayım gece öyle gunduz oyle 3 yadinda bi kizim dahabvar gece de dinlenmeynce pert oluyorum
alptoyyy Snowglobe evet sürekli emzirirseniz gazı olur gaz olunca uyanır siz tekrar emzirirsiniz tekrar gaz olur döngü içinde sabaha kadar sürer biraz emme aralarını açın mesela uyudu 1 saate uyandı emzirmeyin geri uyutmaya çalışın