Mucizeisram Kızlar kendimi bildim bileli kiloluyum halam ve teyzemde kilolu sanırım onlara çekmişim ne yapsam 1 2 hafta sonra kilo veremediğim için dayanamayıp diyeti bozuyorum ve tekrardan kilo alıyorum zaten kilolu bir çocukluk ve ergenlik geçirdim doğum vs derken 108 kilo oldum boyum 163 ve artık üzerime hiçbirşey olmuyor eski özgüvenim kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum kızımın yanında annesi gibi durmak istiyorum ileride anneannesi gibi değil 😔😔 tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim yaşadığım şehirde devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum 2 3 aile dostumuzda ona ameliyat olmuş aranızda tüp mide ameliyatı olan veya yakını olan var mı ne gibi şeyler beni bekliyor yardımcı olursanız sevinirim diyet yap ameliyat olma VS yazacaklar hiç yazmasın eğer bir insan bıçak altına yatmayı göze almışsa son çaresidir 🙏
Yildiz3324 Mucizeisram yanlış anlamayın ama en yakın arkadaşım olmuştu ve olduğuna çok pişman olmuştu 3 kez daha bıçak altina yatmak zorunda kaldı ve şunu söylemisti"keşke diyet ve sporla zayıflamaya calissaydim bu kadar acı cekmezdim" üzgünüm belki duymak istemezsiniz ama böyle bir durum da var ortada☹️
Maya1 Mucizeisram destekliyorum. Arkadasim cok kilo verdi. OGuveni yerine geldi. Estetik bile oldu. Pilatese yazıldı.. Seneler sonra biraz yine kilo aldi ama yine de eskisi gibi olmadi. Su an azıcık kilosu var. Ama eskiden obezdi.
sadeturkvatandasi Mucizeisram hakkında hayırlısı olsun canım🌸 çok güzel sonuçlar alanlar var, yazan olur inşallah. Ama kafanda da bitirmen gerekiyor yemek olayını biliyorsun di mi? Artık ömür boyu diyette olacaksın buna hazırla kendini.
Esra_Deva Mucizeisram benim amcamın oğlu oldu canım. Sonra instagramdan takio ettiğim müzisyenanne oldu. Ameliyat sonrası da uzun bir süre dikkat etmen gerekecek ama imkansız değil. Başarabilirsin.
Gzdnrksu Yakınlarim var canım, bu süreç her bünye için değişiklik gösteriyo kuzenim olduktan 1 2 hafta sonra toplamıştı birde komşu oldu onun baya bir uzun sürdü toparlanması inşaallah hemen sende toparlanirsin 🌸
Didemyakan Ameliyat olunca da diyet yapmak zorundasın biliyorsun değil mi?benim arkadaşım oldu çok şükür mide bulantısı falan olmadı ama çoğunluk mide bulantısı yaşıyormuş.ilk zamanlar 1 bardak suyu bile yudum yudum 1 saatte içiyordu yediği yemekler bebek maması gibi pütürsüz olacaktı hiçbir şekilde ağrı kesici dahil hap içemiyor çok mecbur kalırsa damla şeklinde var onu kullanıyor nefsine hakim olamayıp azıcık yediği zaman hastanelik oluyor çünkü midesi bulanıyor hergün 8-10 km yürüyüş yapıyor sonuç güzel ama ameliyat sonrası kolay değil bunu gerçekten istemen lazım yada şimdilerde mide botoxsu yaptırıyorlarmış bi onu araştır istersen ilk önce en azından bıçak altına yatmamış olursun
Mucizeisram Didemyakan araştırdım canım ama mide ameliyatı bana daha yakın geldi evet biliyorum nasıl yemem gerektiğini Allahın izniyle herşeyi hallederim ben
Mucizeisram Maya1 işte bende bunu istiyorum ama kendime söz verdim kilo verdikten sonra asla ama asla çok yemiyeceğim her gün spor yapacağım bu vücudumu koruyacağım yoksa ne anlamı var bıçak altına yatmamım
Yildiz3324 Mucizeisram ilk seferde midesinde ki zimbadan dolayı sorun çıkmıştı ikinci seferde de mide kapakcigindan dolayiydi galiba
Mucizeisram sadeturkvatandasi buna kesinlikle kendimi hazırladım o kadar kilo verdikten sonra asla ama asla yemicem ömür boyu diyette olmaya razıyım yeterki sağlığım ve özgüvenim yerine gelsin