Cgdmoyku 2Minnosannesi sudocream kullandığımdan beri aylardır hiç pişik olmadı bebeğimde. Önceden pişik olurdu ve ne sürersem süreyim geçmiyordu
Prs 2Minnosannesi 4 aylık oğlum.. hep sudocrem kullandım çok memnunum.. öneren çok fazla uzman var zaten😉
MinikcivcivimDeniz Cgdmoyku ya bi kaç tanıdıkta tüylenme yaptı dr a gidip araştırdılar en son bıraktırdıklarında normale döndü sizde de öyle bi durum oluştu mu?
Cgdmoyku MinikcivcivimDeniz aaaa hiç dikkat etmedim 😱 ben zaten her gün sürmüyorum kızarıklık gördüğüm anda sürüyorum
NaimeYilmaz Kullanmamanızı öneririm. Kimyasal içeren hiç bir şey kullanılmamalı. Çinkolu kremde doktor tavsiyesi ile geçmeyen pişik durumlarında kullanılmalı.
GamzeAkova 2Minnosannesi içeriği temiz değil. Ben tercih etmedim. Dr desitin.onerdi gayet memnunum.hemde içeriği temiz.
NeclaDefne 2Minnosannesi hafif kızarıklık gördüğümde hemen sürüyorum bir daha ki bez alışımda gitmiş oluyor ben memnunum.
Aselaliemirimm123 2Minnosannesi ben kızımda da kullandım şimdi oğlumda kullanıyorum bütün pişik kremlerini denedim ama en iyi si bu geldi çok memnumum
2Minnosannesi Peki kızlar dokusu nasıl kremin yani teninde eriyor mu yoksa teninde beyaz bi şekilde mi kalıyor?
Omerasafannesi 2Minnosannesi ben kullandım ve çok memnunum hatta laf aramızda bazen yazları bana da pişik olurdu bana da çok fayda etti😁🤭