Edabebek1 Kızlar iyi geceler yarına eşimin amcası ve eşini çağırmayı düşünüyorum onlara da aklımda olan 2 şey var yanlarına neler yapabilirim fikirlere açığım kaç gündür misafirlerim vardı sebzeli tavuklu fırın yemeği domates soslu köfte falan vardı kaç gündür ama yarına ne yapabilirim bilemedim sebzeli bulgur pilavı yaprak sarması
Mom00 Edabebek1 pilavin yanina ette yakisir tavukta ortaya guzel bi salata havuc tarator kirmizi biber mezesi cacik vs olabolir corba yapabilirsin mercimek yogurt corbasi tarhana ezogelin vs guzel bide tatli yaptin mi tamamdir bu is 🤩
Azyef Edabebek1 çorba hangisi kolayınıza geliyorsa hepsı uyar kremalı et yemegı yerler mı beef stragonof falan bakın o tarz tabakta pilavla servıs edersınız haydari veya kerevız salatası ya da haydari ve marul salatası
elifinannesi95 Edabebek1 ben ben iftar yemeği verdim kendi menümü yazim belki fikir olur ayran çorbası fırında patates köfte kuru fasülye pilav et kıymalı börek tatlı olarak traliçe
Blackmom Edabebek1 patatesli sulu köfte kıymalı bezelye fırında izmir köfte porsiyonluk hasan paşa köfte Arap tava Et sote Güveç Ana yemek olarak bunlar geldi aklıma.. yanına yoğurtlu bir meze salata da olursa tamamdır
BuluttBey Bence yaş ve yöre farkediyor menü seçiminde bir Diyarbakırlı olarak içli köfte,mumbar dolması ,etli güveç bunları arıyor gözlerim misafirliğe gittiğimde 🤪
Ahmetaslanannesi Ben misafirlerime mercimek çorbası hasan paşa kofte yanına pirinç pilavı yalnjz pilavın üstüne bimde kavurma satıyorlar onu koycm salata havuç tarator içecek ve en son tatlı sütlaç yapicam belki fikir olur