Hyryygt Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylık ve böbrekten dolayı sırtında kateter takılıydı sali günü haftaya açık ameliyat olacak. Sizlerden ricam dua etmeniz ayetel kürsi ve yasin okumanızı rica edecegim gönlünden geçenler başkasının başkasına yaptığı dua gibisi yoktur. Şimdiden teşekkür ederim.
theQueen Hyryygt Geçmiş olsun Rabbim hemen bu süreci atlatmanızı nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Bilge Hyryygt allah şifasını versin bir an evvel inşallah Canım. Allahım sana da güç kuvvet saĞlık sabır versin
Nidafatma Hyryygt Allah şifa versin kuzum benim ya Allahım sizede güç versin inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
NurR Hyryygt Allah yardımcınız olsun canım kalbini ferah tut meleğin iyileşir inşAllah biran önce Rabbim yardım eder ona melekler yanında hep onun
Esrelf Hyryygt Rabbim evlat acısı ile imtihan etmesin. Tez zamanda iyileşsin bu günlerinizin acısınıda unuttursun ve güzel sağlıklı günleriniz olsun. Haftaya kadar Ayet el kürsi okuyum bebişin adı ne canım?
Nkahramanatas Hyryygt çok geçmiş olsun ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla güzelce atlatır ameliyatı bebeğiniz inşallah
Lilipo Allahım inşallah yardımıcınız olsun sağsalim kavuşun sonrasında hiç bi zaman bi derdiniz olmasın canım. Okudum dualarınşifa olsun inşallah yavruna 🙏🏻
Cancancan Hyryygt Allah’ım yavruma sağlık versin inşallah rabbim acılarını göstermesin tez zamanda şifasını versin
Hyryygt [bilinmeyen] hamileliğinde genişleme vardı o yüzden doğunca katater taktilar böbreğe boşaltım dışardan yapılıyor şimdi o genişlemeye sebep olan darlık için ameliyat olacak