Deletedmom812 Kızım 2 ay 14 günlük kolik bebek ne düzgün emiyo ne uyuyo huysuz sürekli ağlıyo çocuğa tövbe ettim resmen napacam ben
Aliila Deletedmom812 benimde kolikti 3 buçuk ay anam ağladı resmen, ama geçecek az kalmış, sadece sabır 🌹
Gamzetrl Deletedmom812 kızım 9 buçuk aylık infantil kolikti, gazi 8. Ayda biraz geçti hala tam anlamıyla rahatlayamadık. Size tavsiyem bol bol masaj gaz damlası vardır muhtemelen ve en önemlisi sabır illaki gecicek❣
doruknaz Deletedmom812 gaz icin cay ic bi sure benim bebegime de kolik dedi doktor. cayla atlattik simdi gayet iyi. damlari bile kullanmadik. rezene kimyon anason papatya . hala ara ara içiyorum ben. birde geçen eczaneden relactaz diye bir damla aldim. doktoruma söyledim kullanabilirsin dedi. emmeden önce anne sütüne damlatıp veriyorum. daha emmeye başlamadan atmaya başlıyor gazini. mucize gibi bisey 😊
Deletedmom812 Aliila kilo alımıda yavaşladı sizinde öyle olmuş muydu cnm yada sonradan arttı mı kilo alımı emmesi nasıldı ?
Omrfrk Ayni sıkınti bendede var 48gunluk bebegim yemek bile yemege vaktim yok hep agliyo doktor kolik dedi 3ayi bekliyorum insallah düzelir
Erdemim Deletedmom812 tam olarak benim 2 buçuk aylikken ki halim gibi. Hem meme reddi hem gaz ve kolik 😕 çok zor
bugraninannesi2901 Canım sütün varmı bizde öyleydik sürekli aglıyodu bende sütüm yetiyo diye düşünüyodum daha dayanamadım hastaneye götürdüm kan tahlili yaptı doktor meğerse bebeğim açmış.Hem anne sütü emdi hem de mama verdim yavrum öyle durdu.
Deletedmom812 Gymy bugraninannesi2901 göğüslerim çok doluyo cnm hatta üstüm başım batıyo az olsa böyle olmaz heralde
Gymy Deletedmom812 geçiyor canm bizde öyleydik Allah kolaylık versin 😰 Deletedmom812 gaz için bitki çayı yani kimyon biogaia kullandım çok iyi geldi