qbratercan 7 günlük bebeğim 37 haftalik doğdu sürekli uyuyor emzirirken uyuya kalıyor en fazla 11 yada 15 dk emiyo her saat başı uyandirinca huysuzlaniyo bende 2 saate bir uyandiriyom yada onun uyanmasını bekliyorum sizce normal mi???
Linababy1 qbratercan qbratercan evet cok normal bebisiniz daha cok kücük . Ben uyanması icin kulak arkasıyla oynardım ayaklarını gıdıklardım 🤣 ah keske simdide uyusa 😃😃
Deletedmom_28 qbratercan Bende senin gibi yapıyorm 2 gün sonra 40 günlük olacak hep 2 saate bir emzirdim 10 15 dkka arası emiyor o dakkaların üzerine çıkmadı hiç doktor kontrolünde kilo alımı gayet iyi cıktı 🥰
Seydayagiz qbratercan biz de 11 günlüğüz gündüzleri çok güzel uyuyor ama geceleri hep 1 saate bi uyanıyor emiyor geri uyuyor ama bugün nedense uyumadı adam akıllı yeni uyudu umarım uyur ya
Seydayagiz Pamuguum Bebeğe bağlı valla canım emiyor uyuyor şuan bi düzen var diyemem daha 18 günlüğüz galiba 40mzdan sonra düzene biner kilo alımında gayet iyi doktorumuz öyle dedi sadece anne sütüyle besleniyor sizde durumlar nasıl
Pamuguum Seydayagiz yani uzun süre mesela uyanık kalıyor mu Bide mesela emdi uyudu 5 dk sonra geri uyanıyor geri aranıyor sizde de oluyor mu