Nurellllaaa Merhaba kızlar bebişler nasıl kilo alımları yemeleri kıyas için demiyorum 6. Ayda 1 kilo almıştık 7. Ayda hiç almamış aynı şeyleri yedi içti hasta olmadı diş yok 7. Ayda da 8300 dü 8. Ayda da 8300 sizinkiler kaç kilo alımları durdumu bu aylarda
Ayssss1 Nurellllaaa her bebek bir olmuyor doktorunuz normal dediyse normaldir benim bebegim 3 aylikken 6 kiloydu 9 ayligiz 8 kilo
Mugerrr Nurellllaaa bizimde 6. Ayda 100 gram almıştı doktor kan idrar baktı az bulduğu için. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. öncesinde bronşit oldu ilaçlar ishal yaptı hiç çiş olmuyordu. Enfeksiyonun Ondan olduğunu düşünüyoruz.
Ayssss1 Nurellllaaa benim bebegim de bu ay hic almamis ama boyu uzamis doktorum o yuzden cok onemli olmadigini soyledi gelisiminde bur sikinti olsa boyu uzamazmis
Ayssss1 Nurellllaaa aynen benim kizda 2 aydir 3 cm uzuyor ama gecen ay 100 gr almisti bu ay hic almamis
Askinkaraca Merhabalar benim de 8 aylık bir kızım var. Gece uykuları çok iyiyken birden bozuldu. Sürekli ağlayarak uyanıyor ve uyku eğitimi çabalarım sonuçsuz. Suan sadece geceleri uyusun diye geri yolu deniyorum Öneriniz var mı
Merehann Askinkaraca atak var bu ay atak haftalarında uyku egıtımı verilmiyor. Uyku gerilemesinde bebısler bizim de gece uykuları berbat done emekleye kendini uyandırıyor
Nurellllaaa Askinkaraca ah ah benimkide öyle oldu birden bozuldu 7. Ayda iyiydi 9 da uyur 7 de kalkardı ne 9 u şimdi 11 i buluyor gece uyanıyor hemde biyeri acıyo gibi aglayarak ben odasını ayırmıştım adaptede olmuştu çok güzel daha iyi uyuyodu ama şuan bozuk
Ayssss1 Nurellllaaa uzulmeyin ben ccok kafaya takiyordum ama suan hic umursamiyorjm saglikli olsun da yeter mesela gecen ay kizim cok guzel beslendi ona ragmeb 100 gr almis
Nurellllaaa Ayssss1 sağlığı yerinde olsun diyorum bende de gözümede zayıflamış gibi geldi bi takmadım değil