Betulsare Merhabalar arkadaşlar, bebeğim 1 ay 15 günlük uyku problemi var kolik olabileceği söylendi. Nedir bu kolik, korkulacak birşey mi, ne zaman geçer, belirtisi nedir? Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Bilgedefne14 Betulsare 40 gecesi başlayan bir gaz sancımız ve sürekli aynı saatte ağlayan emmeyen ağlaması çatlatacak derecede olan kaç kez acile gittiğimizi bilmediğim uykuyu 4 ay unuttuğum gecenin kaçında sokaklarda arabada geDirdiğimiz ve evin her odasını kaç adım attığımı bilemediğim koliğim en üst seviyesi ile karşılaştığım bir kızım vardı kullanmadığım damla masaj kalmayan ve sonucu hep negatif olan bir süreçti bi akrabam sayesinde Almanya’dan gelen damla syesşnse rahata kavuştum şuna 7 aylık olduk ama hala uykumuz yok o zamandan kalan sorunumuz uyku problemi oldu şükürler olsun ki ağlaması kesildi gazımız çok şükür 🙏 bitti .. biraz korkutucu gelmiş olabilir ama rabbim sabır ve kolaylık versin eğer kolik ise biraz sizi zorlayacak günler bekliyor olabilir... Stres yapmayın ben geçmez o günler derlen ulan 7 aya girdik bile geriye dönüp baktığımda şimdi sadece gülerek o zamanları hatırlıyoruz eşimle daha dün gibi diyoruz umarım en kısa sürede sizde atlatırsınız
Bebegimucizem Betulsare bizde öyleyiz dayanamıyorum ağlıyor acı cekiyor 😭 bugun öglen ikiden bu saate kadar yatmadı 😢 yavrum ağladıkca bende ağlıyorum
Mirayinannesi Allah yardım etsın sımdıden 3 aydır cekıyoruz gaz sorunu kolık gaz cıkarsada bagırsaklar rahatlamıyor sancı gırdımı sürekli aglıyo gecelerce sabahlıyoz uyumuyo hep aglıyo 8 ay surenler varmıs denemedıgımız gaz damlası kalmadı lefax dıye almayadan getırttık bırqz ıyı geldı gıbı bı gece aksam 9 dan sabah 9 q kadar agladı cok zor yaa ben cok yıprandım
Mirayinannesi Bilgedefne14 ney damlanın adı aynı seylerı yasamısız gunlerce sabahladık sabahlıyoz suan 3 bucuk aylık daha bızde getırttık damla
Umrnkrhn Bilgedefne14 merhaba, benim kızım da kolik henüz 2 aylık suna tek temennim en kısa süre de bu durumu atlatması. Almanyadan getirdiginiz damlanın adı nedir.
Betulsare Çok teşekkür ederim bilgileriniz için biogaia diye bir bağırsak düzenleyici probiyotik varmış iti diyorlar ama bilginiz var mı
Mirayinannesi Betulsare bi süre sonra oda fayda etmıyo ıyı sıse kullandım bıraktım alısıyo etkı etmıyo vücudu
Bilgedefne14 Umrnkrhn lefax canım günde iki ya da üç damla bebek içebilir bir çay kaşığı sende içebilirsin her hangi Almanya’dan eczaneden getirebilirsin
Ahsenumut Biz eşimle bi hafta zor dayandık çok ağlıyordu sadece salıyorduk o zaman susuyordu emzirmeyip mama veren varsa aptamil conformil alın çocuk normale döndü resmen o ağladıkça bende ağlıyorxum çok zor bi durum allah yardımcınız olsun