Halimea Dilaraa98 18 aylik ; 11 kilo çok zayıf 🥺 oğlum 3 aylik: 6,800 grm 30 aylik : 16 kilo En son ölçümleri
MommySharkkk @Dilaraa98 9 ay 17 günlükken tartılmıştık 7.100 çıkmıştık doktor az dedi 😕 Denemediğim şey kalmadı ama kilo aldıramadım
Klp MommySharkkk bende cok denemistim hatta doktor en son vitamin verdi oda cok ise yaramadi balik yagi kullandim vitaminle p az daha toparlatti sonra 3 yasdan sonra kendi almaya basladi kiloyu aslinda cok ugrasmasam zaten kilo alcakmis
Dondurmalikahve Halimea 18 aylik 11 kilo ideal bi kilo persentilde normal degerde benimki de o zaman 11,5 kiloydu
G92- Hadi bakalım yine kilolar boylar yarışsın sırf moral bozmak yaptığınız başka birsey degil şimdi benim bebegım 10 kilo olsa ne olucak 5 kilo olsa ne olucak ?
BenMathilda G92- Annelerimizin paylaşim yapması sabote edilemez. Hesabınıza 1 günlük askı işlemi uygulanmıştır.
Neraops BenMathilda haklısınız ama bir çok annelerimizin bebekleri zayıf oldukları düşündükleri için böyle postlarda aşırı üzüntü ve psikolojik yönünden kötü oluyor sahsi fikrim sadece..
Songena19 Yadekus21 3200 doğdu ama bir hafta yoğun bakımda yattı o ara kilosu düştü ve meme reddi yaşıyoruz hala o yüzden kilosu çok etkilendi bu gibi durumlardan ötürü 😭