afraninannesii frambuaz bir yumurta içine yulaf çia koyuyorum. Ara öğün bir tane muz. Öğlen makarna pilav köfte tavuk artık ne varsa. Ara öğün irmikli yulaflı kase yapıyorum. Akşam yerse çorba köfte vs yer. Bazen hiç yemez😵💫
Emeel frambuaz kahvaltıda omlet veriyorum yanına peynir pekmez. Öğlende değişiyor bazen çorba bazen meyve puresi sonra yoğurt veriyorum her seferinde
Denizzz88 frambuaz 11 aylık bebeğim yumurta alerjisi olduğu için yumurtasız pankekler yapıyorum her gün değişik değişik. Öğlen de genelde çorba içiyor ama bazen sebze yemeği de yapıyorum
zlmakkaya41 Kahvaltıda irmik ve bebek bisküvisi üzerine lor peynir karıştırıp veriyorum yanında bir çay kaşığı pekmez ve mutlaka bir meyve püresi iki çay kaşığı kadar o da
frambuaz zlmakkaya41 corba verıyordum ama 1 saat sonra tekrardan acıkıp aglıyor sadece tarhana denedik
afraninannesii frambuaz daha yeniyse daha tadım yaparsınız. Tek tek o süreç uzun sürer. Sebze mutlaka verin çok önemli. Kızım ıspanak brokoli havuç çok seviyor
Emeel frambuaz bebeğim 8 aylık. 7 aylıkken vermeye başladım başlarda yumurtanın sarısını haşlıyordum ama iyice sıkıldı şimdi omlet yapıyorum çok seviyor. Bazen omleti peynirli yapıyorum bazen sade
frambuaz afraninannesii tadımları bitirdik doktor basla öğünlere herseyı ver dedı ama herseyden kastıda pekmez cornalar yumurta labne dedı sadece yanı bende arasıtırıtorum Baska ne olabılır dıye
afraninannesii frambuaz yulaf verebilirsiniz. Formül süt kullanıyorsa onunla ya da su ile. İçine muz vb meyve ezerek yedirebilirsiniz kahvaltıda