Aklimdasin merhaba çiçeklerin isimleri nedir bilen varsa yazarsa sırası ile sevinirim. ☺️ Çiçek dükkanından almadim. Satan kizlarda ufak bilmiyordu
Egeninannesi_11 Aklimdasin isimlerini bilmiyorum ama bende tam bir çiçek aşığıyım çok güzeller güzel günlerde bakın 🌼🌼🌷
Kocayanak Aklimdasin yaa hiçbirinin ismini bilmiyorum ama bende çok severim malesef hiç yetiştirmem hele böyle açmış çiçekleri illa solarlar ve bir daha açmazlar 😔
2209 Aklimdasin Eşim iyi anlar ciceklerden. Bizim ev botanik gibidir :)) sordum hemen ama cikaramadi latince isimleri var dedi. :)) takilma bosver isimlere. Evini renklendirsinler miss gibiii 🌺💫🦋🌷💐
bjkbb Aklimdasin sadece en sondakini biliyorum telgraf cicegi benimde var çok çabuk büyüyen yavru veren çiçek açan bir çiçek 🙂
pandemibebegi Aklimdasin Bu arada playstore da birçok uygulama varhangi bitki olduğunu bulmak için. Fotoğrafını yüklüyorsunuz o ismini bakımını söylüyor. Uygulama isim olarak bilmiyorum şu an ama hangi bitki yazarsanız arama kısmına çıkar
bjkbb Asafbey44 vala hepsinin zamanı aynımi bilmiyorum ki ben alalı bir ay olmustur yerinide sevdi 15 gündür falan başladı çiçekleri çıkmaya tam açmadı ama bir kaç günü bulur tam açması heralde.