Yagizefeninannesi Kızlar 35 haftalık doğum yaptım bebeğim küçük olduğu için solunum desteği için yoğun bakıma alındı emmediği için sütüm çok az göğüs pompası ile sağım yapıyorum ama gelmiyor, sütümü arttırmak için ne yapabilirim?
Feyebyusmuh Yagizefeninannesi canim bende 6gunluk bebeğim var erken digum oldu sütüm gelmedi humana çayı ile bitene damla aldım onunla sütüm daha iyi oldu çok şükür bende makineyle sahip bebeğime eşim götürüyor şuan damlanın adinj unuttum sabah yazayim inşallah alırsan faydasını görürsün Allahin izni ile
1oglanannesi_ Yagizefeninannesi bende aynı 35 haftalik doğum um yaptım 15 gün kuvezde kaldı elektrikli sağma makinesi aldım wee baby nin her 3 saate bir 15 dk sagdim gelmese bile az gelse bile sağ özellikle gece sağ bir kaç gün sonra çoğaldığıni göreceksin benim sütüm tazyikli gelmeye başladı bıraktım sagmayi da tavsiye ederim
Sadem01 Yagizefeninannesi bunu tavsiye ederim canım mümkünse https://bebek.annelertoplandik.com/449924/goguslerden-sut-fiskiriyor-sut-tarifi-gaz-yok-sanci-yok?ref=appuser&k=teksatir&app=bebek
Yagizefeninannesi Sadem01 işe yarıyor mu canım daha bebek emmediği için süt malesef damla damla geliyor sadece
Azar_sevval Yagizefeninannesi süt arttırıcı çaylar vr canım onlardan içebilirsin kuru kayısı hurma kuru incir üzüm al onu kaynat hoşafını iç ve bol bol su içip uyumaya bak düzgün güzel uyku da sütünü artırırı bu dediklerimin hepsi ben yedim içtim halada devam ederim süt artırıcı cayıma. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda inşka bebeğine kavuşursun