Babyylovee Selam,duru granül sabun kullanıyorum fakat,💩 lekelerimiz hiçbir şekilde çıkmıyor önereceğiniz bir deterjan vs.var mı?
Deryakadir Babyylovee merhaba yeşil deterjan birebir önce elinizde deterjanla ovalayın ardından makineye atın👍
Nehirgizen Babyylovee makineye atmadan önce beyaz kalıp sabunu iyice sürtün yıkayın hiçbir şey kalmıyor
Elevka_96 Babyyloveebeyaz sabunla çitileyip uni baby leke çıkarıcı sıkıyorum üstelik bazen 2 3 gün kirlide kalıyor hiç leke kalmıyor
Busraalya58 Babyylovee ben fairy bulaşık makinesi tabletini kaynamış suda eritiyorum çamaşırı onda biraz bekletip makineye atıyorum çıkmış oluyor. Yalnız çamaşırı bekletmeden hemen yapıyorum.
Asyam21_44 Babyylovee Bnde çok arastrdm lekele cikmyr kızım yemeği kendi yiyo heryer batyo araştırırken sonett diye bi toz leke çıkarıcı gördüm trendyolda yorumları çok iyiyidi ama stokta bitmiş sizde bu bakın istersenz
Busraaslan Nealakasivarrr sonett çıkarıyor bi gün önceden sıcak suyla ıslatıyorum sonett döküp ertesi gün yıkıyorum bir sorunla karşılaşmadım
Momanne06 Nealakasivarrr evet ben çamaşırları biriktiriyorum atacağım zaman leke kısmına sıkıyorum 60 derecede yıkıyorum yok oluyor
Aryasya Beyaz sabun cogu lekeyi çıkartıyor azcik citileyip ya makineye ya kirli sepetine yikaninca cikiyor
zumra_uysal Babyylovee eğer sade beyazsa çamaşır suyu renkli ise biraz sabunla çitiliyorum sonra bingo oxygen varya onu sıkıp makineye atıyorum bingo renkliler için çamaşır suyu sonuç muh te şem mmmmm :))
Smyyedurgunn Babyylovee e bebekten baby me markasının leke çıkarıcı spreyini almıştım tavsiyeler üzerine leke olduğu anda hemen sıkıyorum üzerine çitiliyorum suda hiçbişey kalmıyo çok çok memnun kaldım sizde bi deneyin isterseniz